“BİZE GÖRE OKULUMUZUN HER YERİ PROJE!”

46 PROJE İLE TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI

“BİZE GÖRE OKULUMUZUN HER YERİ PROJE!”

 “BİZE GÖRE OKULUMUZUN HER YERİ PROJE!”

Fatih Çok Programlı Anadolu Lisesi 46 Proje ile TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı gerçekleştirdi. 31 Mayıs 2016 Salı günü gerçekleştirilen fuarın açılışına Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Havva Ece SAYGAZ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet SARITÜRK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık ŞİRİKÇİ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet AKKÜNCÜ, İl Milli Eğitim mesleki Eğitim Şube Müdürü Ramazan PAKSOY, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver GÖKŞEN, Onikişubat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma AKTUĞ, Önsen ve Hartlap Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürleri 8. Eğitim Bölgesi okul müdürleri ve yardımcıları, öğrencileri, Ak Parti Dulkadiroğlu Kadın Kolları Başkanı Serdar SARIÇİÇEK ve beraberindeki heyet Tübitak Bilim Fuarını ziyaret ettiler.

Fuarın açılışında konuşan Okul Müdürü Hacı Muharrem DİLİPAK kısaca şunları ifade etti: 



“Bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir. Bilim fuarları, genç beyinlerin bilimin önemini kavrayıp, birçok teorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini fark etmelerini sağlar. Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşimidir. Biz de bu amaçla gerçekleştirdiğimiz bu fuarda 46 proje sergiledik. Okulumuz öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına hayırlara vesile olsun.”



Kurdele kesiminden önce okuldaki bir takım etkinliklerde dereceye öğrencilere tablet bilgisayar ve çeşitli hediyeler verildi. Açılış kurdelesini hep birlikte kesen katılımcılar fuarın hayırlara vesile olmasını temenni ettikten sonra fuarda sergilenen projeleri incelediler.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER