BİLSEK’TE MAKEDONLARLA İNGİLİZCE PRATİK YAPILDI

KENGER, YABANCILARLA PRATİK YAPMAK ÖĞRENCİLERİN ÇOK HOŞUNA GİTTİ

BİLSEK’TE MAKEDONLARLA İNGİLİZCE PRATİK YAPILDI











BİLSEK’TE MAKEDONLARLA İNGİLİZCE PRATİK YAPILDI

ÖĞRECİLERE İNGİLİZCE PRATİK YAPMALARINI SAĞLAYAN ALMANCA ÖĞRETMENİ MUSA KENGER, YABANCILARLA PRATİK YAPMAK ÖĞRENCİLERİN ÇOK HOŞUNA GİTTİ
BİLSEK Gençlik Kulübü Derneği çatısı altında İngilizce konuşma pratiği yapıldı. Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) kapsamında dernekte bulunan Makedon gönüllüler Fiona Nevzati ve Snezhe Shuminoska, pratik için gelen öğrencilerle İngilizce konuştu. BİLSEK Konuşma Kulübü bünyesinde gerçekleştirilen ilk program ilerleyen haftalarda da devam edecek.

“YABANCILARLA PRATİK YAPMAK ÖĞRENCİLERİN ÇOK HOŞUNA GİTTİ”

Engelliler Gününde idarî izinde olmasına rağmen öğrencilerini BİLSEK’e getirerek İngilizce pratik yapmalarını sağlayan Almanca Öğretmeni Musa Kenger, “AGH kapsamında BİLSEK’e gelen Makedon gönüllülerden dil anlamında öğrencilerimizin faydalanmasını istedik. Bu sebeple öğrencilerimizle Makedon gönüllüleriyle pratik yapmalarını sağladık” dedi. Bu dil programlarının periyodik olarak devam edeceğini belirten Kenger, “Bu program öğrencilere çok farklı geldi. Bir yabancı ile dil pratiği yapmanın keyfine vardılar. Devamı gelecek” diye konuştu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER