BİLGİ VE KÜLTÜR EVİ AÇILDI

MAHÇİÇEK, 93 SENE DE YAPILMAYANLARI YAPTIK

BİLGİ VE KÜLTÜR EVİ  AÇILDI
BİLGİ VE KÜLTÜR EVİ  AÇILDI

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından Bilgi ve Kültür Evi, cami ve menfez açılışı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş'ın kırsal mahallesi olan ve merkeze 75 kilometre uzaklıkta olan Çamlıca mahallesinde, Onikişubat Belediyesi tarafından Bilgi ve Kültür Evi, cami ve menfez açılışı yapıldı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek açılışta yaptığı konuşmada, 93 sene de yapılmayan hizmetleri yaptıklarını, Kahramanmaraş Büyükşehir olmasaydı bu hizmetlerin 90 sene daha gelemeyeceğini belitti.




İki sene içerisinde 4 buçuk milyon metre kare kilit parke yol yaptıklarını, köylere yapılan bu hizmetin parasal tutarının 120 milyon lira olduğunu belirten Mahçiçek, şöyle konuştu: 

"Onikişubat Belediyesi olarak hiç yok demedik. Bu bağlamda şimdi burada muhtar arkadaşlarımızda belki tarihinde ilk defa, cumhuriyet tarihinde ilk defa, muhtarlarımıza da bu kadar değer veriliyor. Biz daha Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne gitmedik ama bizim muhtarlarımızın çoğu gitti. Cumhurbaşkanımız ne diyor 'Muhtarların başkanı benim' diyor. O güzel insana bakın. Şunu iyi bilelim bu ülkenin düşmanları tek. Bu ülkenin düşmanları tek deyince şunu kast ediyorum, ülke olarak çok olabilir ama küfür tek, bu memleketin huzurunu bozmak için bu memleketin kalkınmasını önlemek için her türlü hileler entrikalar oynanıyor."


Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ise çok güzel bir güne tanıklık ettiklerini ve belediye başkanına özellikle teşekkür ettiğini söyledi.

Açılıştan açılışa koştuklarını belirten Görgel, şunları kaydetti: 

"Her gün bir yerde, ya bir Bilgi ve Kültür evi açıyoruz, cami açılışları yapıyoruz. Elhamdülillah her gün bir yerde bir açılışta bulunuyoruz. İnşallah bu bizim için büyük bir bereket oluyor. Bu açılışlar inşallah bizim birilik ve beraberliğimize katkıda bulunur."

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 00:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER