BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM KAMPANYASI

MAHÇİÇEK, BU YARDIMLAR TÜRKİYE'NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERİYOR

BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM KAMPANYASI











BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM KAMPANYASI

Hayrat Vakfı KahramanmaraşTemsilciliği tarafından Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan yardım kampanyasına destekler devam ediyor.
Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, Bayırbucak Türkmenleri için yardım yaparak destek olmak isteyen hemşehrilerimize 3 ayrı nokta bulunan yerlere getirmelerini beklediklerini söyledi.


Necip Fazıl Kültür Merkezi önündeki yardım tırını ziyaret ederek vakıf görevlileriyle görüşen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi MahçiçekAK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, kampanyaya destek verdiklerini söyledi.

Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, duyarlı vatandaşlardan Bayırbucak Türkmenlerine destek beklediklerini söyledi.

Ziyaretin aslında bir duyuru anlamı taşıdığını dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:

"Bayırbucak Türkmenleri için yardım yaparak destek olmak isteyen hemşehrilerimize 3 ayrı nokta bulunan yerlere getirmelerini bekliyoruz. Burası Onikişubat Belediyemizin yeri, bunların yanı sıra Büyükşehir ve Dulkadiroğlu belediyemizin de yardım noktalarına var. Yardımlar özellikle gıda ve tıbbı malzemelerden oluşuyor. Ancak, biz her türlü yardımı alıp göndermeyi hedefliyoruz."

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise Türkiye'nin büyük bir ülke olduğunu ve İslam camiasında o büyüklüğüyle öne çıktığını vurguladı.

Belediyeler olarak güzel bir çalışmanın içerisinde bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Mahçiçek, şunları söyledi:

"Türkiye dünyadaki mağdur ve mazlum ülkelere yardım etme konusunda ilk üçte yer alıyor. Bu Türkiye'nin büyüklüğünü gösterdiği gibi yurt dışına çıktığınızda ülkemizin büyüklüğünü daha iyi anlarsınız. Bizler başta Müslümanlar olmak üzere dünyanın her tarafındaki insanlara her bakımdan yardım eden bir ülkeyiz. Hayrat Vakfımızla birlikte böyle güzel bir organizasyona katılıyoruz. Bayırbucak Türkmenlerinin de yanında olduğumuzu, Türkiye'nin bütün müesseseleriyle göstermiş olacak. Bu yardım kampanyasına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu büyük ülkeye yakışan budur."

Hayrat Vakfı Kahramanmaraş Temsilcisi Muhammed Köşker ise Bayırbucak Türkmenlerinin her türlü malzemeye ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER