BAŞKAN OKAY'IN BAYRAM MESAJI

BAŞKAN OKAY'IN BAYRAM MESAJI

BAŞKAN OKAY'IN BAYRAM MESAJI
 BAŞKAN OKAY'IN BAYRAM MESAJI


Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay,Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Okay, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram temennisinde bulundu.

Mesajında, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan'ı geride bırakmanın hüznünü yaşadıklarını ifade eden Başkan Okay, bayrama kavuşmanın ise hazzına vardıklarını kaydetti.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bayram mesajını şu şekilde sürdürdü; " Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına veda etmenin hüznünü yaşıyoruz. Ancak bu hüznünün sonunda mükafatların en güzeli olan bayrama kavuşmanın da mutluluğu içerisindeyiz.  Milli ve manevi değerlerimizi yaşattığımız, hoşgörü ve birlikteliğimizi ön plana çıkararak idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı bizler için çok büyük öneme sahiptir. Sıla-i rahim açısından da özel günlerden biri olan Ramazan Bayramı’nı milli ve manevi değerlerimizin öngördüğü hoşgörü ve birliktelik anlayışı içerisinde kutlamalıyız. Ramazan ayı içerisinde ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik yaşadığımız hain terör olaylarına inat, Ramazan Bayramı’nı Türk milleti olarak birlik ve beraberlik içerisinde, teröre karşı kenetlenmiş bir millet olarak idrak etmeliyiz.  Türk milleti olarak, Ramazan Bayramı’nı fırsat bilip, birlikteliğimizi perçinlemeliyiz ve Ramazan Bayramı’nı özüne layık olarak kutlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ailelerimizin, Türk ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bu bayramın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”
Başkan Okay, mesajının sonunda geleneksel hale gelen ve bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan bayram kahvaltısıyla ilgili ise şunları söyledi; "Tarihini ve kültürünü ön plana çıkaran bir belediyeyiz. Bu anlamda kültürümüzde önemli yeri olan değerlerimizi yaşatma adına çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bir Osmanlı geleneği olan bayram kahvaltılarını da her yıl düzenliyoruz. Bu yıl da tarihi Ulu Cami'mizde bayram namazı sonrası vatandaşlarımızla kahvaltıda buluşacağız. Ben tüm vatandaşlarımızı bu güzel etkinliğe davet ediyorum." 

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2016, 01:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER