ARAMA KONFERANSLARI TAMAMLANDI

KONFERANSTA CİDDİ BİR KAYNAŞMA SERGİLENDİ

ARAMA KONFERANSLARI TAMAMLANDI









ARAMA KONFERANSLARI TAMAMLANDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde Norm Kadroların belirlenmesi amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında kurumsal yapıyı anlamak ve verimliliği arttırmak amacı ile başlatılan Arama Konferansları sona erdi.

Yüzlerce çalışanın katıldığı ve 13 oturum halinde gerçekleştirilen Arama Konferansları Doç. Dr. Ali Arslan tarafından yönetildi. Arama Konferanslarında çalışanlar değişen dünyayı analiz ettiler, kurumsal geçmişi, Türkiye’de ve dünyada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ni etkileyen faktörleri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin mevcut yapısını belirleyerek, gelecekte olmasını arzu ettikleri Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş şehri ile ilgili düşüncelerini dile getirdiler.


Yoğun grup çalışmaları ile kurumsal çalışmaların gözden geçirildiği ve gelecek senaryolarının hazırlandığı Arama Konferanslarında yoğun beyin fırtınaları uygulandı, sunumlar gerçekleştirildi ve ciddi bir kaynaşma sergilendi. Yüksek bir enerji ve motivasyon ile gerçekleştirilen Arama Konferansları sonunda görüşlerini dile getiren çalışanlar çok mutlu olduklarını, kurumsal verimlilik ve performansın artırılması için çok doğru bir çalışmanın yapıldığını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a, Doç. Dr. Ali Arslan’a ve yöneticilere teşekkür ettiler ve “Bu çalışmaların hem kendilerinin gelişimi, hem kurumsal verimliliğin arttırılması için hem de Kahramanmaraş ilinin gelişimi için çok önemli bir katma değer kattığını belirttiler. İkişer günlük süren Arama Konferansları sonunda tüm katılımcılara sertifikalar verildi. Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya tarafından takdim edilen sertifika törenleri sonunda hatıra fotoğrafları çektiren katılımcılar hep birlikte “Büyükşehir Her Yerde” diye haykırarak coşkularını ortaya koydular.





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER