ANDIRIN SYDV MÜTEVELLİ HEYETİ ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

KAYMAKAM MASLAK, KİMSESİZ, MUHTAÇ VE GARİBANLARA ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ

ANDIRIN SYDV MÜTEVELLİ HEYETİ ÜYE SEÇİMİ YAPILDI













ANDIRIN SYDV MÜTEVELLİ HEYETİ ÜYE SEÇİMİ YAPILDI
Andırın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyetine üye seçimi yapıldı.

Şehit Yasin Höbek Yatılı Bölge Ortaokulu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Andırın Kaymakamı Mustafa Maslak, 2015 yılında üye  olarak görev yapan muhtarlara verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Toplantılarda alınan kararların hayırlara vesile olmasını dileyen Maslak, sağlık yardımları, eğitim yardımları, engellilere yönelik yardımlar gibi bir çok alanda sayısı 20'nin üzerinde olan yardımların devam ettiğini söyledi.

Kimsesiz, muhtaç, gariban ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını dile getiren Maslak, "Ulaşamadığımız, bilmediğimiz vatandaşlarımıza ulaşabilmemiz noktasında sizlerin önerisi yönlendirmesi, talepleri, ihtiyaçları, sorunları bize iletmeleri çok büyük önem arz etmekte. Bu bakımdan şimdiye kadar vermiş olduğumuz destekten dolayı hepinize çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

2016'da görev alacak muhtar üye seçiminde 2 muhtar adayından başka aday olmayınca Efirazğzılı Muhtarı Dursun Çıngıl ve Akgümüş Muhtarı Şükrü Kaya oy birliği ile SYDV Mütevelli Heyeti üyesi olarak seçildi.

Toplantı sonunda muhtarların istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam Maslak, yeni seçilen üyelere "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER