ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GÜVENLİK GÜÇLERİNE RESİM VE MEKTUP

AKKÜNCÜ, AMACIMIZ ÇOCUKLARA VATAN SEVGİSİNİ AŞILAMAK

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GÜVENLİK GÜÇLERİNE RESİM VE MEKTUP









ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GÜVENLİK GÜÇLERİNE RESİM VE MEKTUP
Kahramanmaraş'ta 460 öğrenci asker ve polisler için resim yaptı, ayrıca ailelerinin yardımıyla onlara mektup yazdı Kahramanmaraş'taki anaokulu öğrencileri, Güneydoğu'da terörle mücadele görev yapan güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla yaptıkları resim ve yazdıkları mektupları gönderdi.

Senem Ayşe Anaokulu öğrencileri, "Vatan sevgisi" eğitimi kapsamında, Güneydoğu'daki güvenlik güçleri için resim yaptı, ayrıca velilerinin yardımıyla onlara birer mektup yazdı.

Anaokulundaki öğrenciler tarafından yapılan 460 resim ve yazılan mektuplar, okul bahçesinde düzenlenen törenle güvenlik güçlerine gönderildi. Minik öğrenciler törende asker selamı da verdi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akgüncü, törende yaptığı konuşmada, çocuklara vatan sevgisini aşılamak amacıyla çeşitli etkinlikler yapıldığını söyledi.

Anaokulu öğrencileri tarafından gönderilen mektup ve resimlerin terörle mücadele eden güvenlik güçlerine ulaştırılacağını anlatan Akgüncü, "Küçük öğrencilerimiz, zor şartlarda görev yapan asker ve polislerimize bir nebze destek olmak istemişler. Çocuklarımız resimlere duygularını yansıtmışlar. Kendilerini yürekten kutluyoruz" dedi.

Öğrencilerden Elif Zümra Oğuzhan ise asker ve polislere seslenerek, "Sizlere mektup yazdım, kendinize iyi bakın" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER