AMATÖR SPOR HAFTASI TAMAMLANDI

Amatör Spor Haftası Boyunca; İl Spor Merkezlerinde atletizm, badminton, basketbol, boks, cimnastik, eskrim, güreş(aba-şalvar,minder), hentbol, judo, masa tenisi, taekwondo, tenis, voleybol ve yüzme, olmak üzere 16 branşta turnuvalar düzenlendi.

 AMATÖR SPOR HAFTASI TAMAMLANDI
 AMATÖR SPOR HAFTASI TAMAMLANDI

            Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen spor ahlakına, disiplinine sahip sağlıklı nesillerin yetişmesine yardımcı olmak, amatör sporlara farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası bu yılda 10-16 Ekim 2015 tarihlerinde ilimizde   çeşitli sportif  faaliyetlerle kutlandı.

                 Amatör Spor Haftası Boyunca; İl Spor Merkezlerinde atletizm, badminton, basketbol, boks, cimnastik, eskrim, güreş(aba-şalvar,minder), hentbol, judo, masa tenisi, taekwondo, tenis, voleybol ve yüzme, olmak üzere 16 branşta turnuvalar düzenlendi. Bir hafta süren etkinliklere yaklaşık 400 sporcu iştirak etti. İl Spor Merkezlerinde düzenlenen sportif faaliyetler sonucunda derece elde eden sporculara başarı belgesi ve madalya takdim edildi.

         Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak turnuvalara katılan tüm sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederiz.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2016, 02:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER