AKTİF EĞİTİM-SEN BAŞKANI YILDIRIM'DAN MESAJ

AYDINLIK YARINLARIN VE BAŞARININ ANAHTARI OKUMAKTIR

AKTİF EĞİTİM-SEN BAŞKANI YILDIRIM'DAN MESAJ

 23 Ocak Cuma günü öğrencilerin karnelerini alarak yarıyıl tatiline girmesi dolayısı ile Aktif Eğitim Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mahmut YIıldırım bir mesaj yayımladı.

Yıldırım, başarılı bir yarıyılı daha geride bıraktıklarını belirterek,   "Aydınlık yarınların ve başarının anahtarı okumaktır. Tatilde bol bol kitap okuyun. Böylece kapalı kapıları açarsınız".  
Yıldırım, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:  "Yarıyıl sonu karnenizi almanın sevincini, en güzel şekilde hep beraber paylaşıyorsunuz.
Aldığınız karneler bütün bir dönemin karşılığı. Kiminiz üzülürken kiminiz seviniyor. Ama bunun daha ikinci yarıyılı var. Eksikleri telafi etmeyi, bunun yanında başarılarımızı artırma olasılığımızı mutlaka değerlendirelim. Sevinenlerin ikinci dönem çoğalmasını gönülden istiyorum. Unutmayın ki başarı bir varış noktası değil bir yolculuktur.  Üzülen öğrencilerimiz ise bilsinler ki azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz. Başarmak, notlarınızı düzeltmek sizin elinizdedir. Sizlere tavsiyem yarıyıl tatilini planlı ve programlı bir şekilde değerlendirin.
Aydınlık yarınların ve başarının anahtarı okumaktır. Tatilde bol bol kitap okuyun. Böylece kapalı kapıları açarsınız.  Sizler de düşünce üreten insanlardan olursunuz. Hiçbir güçlük karşısında cesaretinizi kaybetmeyin. Bu eğitim yolunda cesaretle, inanç ve güvenle yürüyünüz. Sizler bizim umut ışığımız, yarınlarımızsınız.
Saygıdeğer Veliler,
Kardelen çocuklarınızla ne kadar gurur duysanız azdır. Onlar okullarda aldıkları eğitim ve terbiye ile hep bir adım daha önde olacaklar. Onların başarısında ne kadar katkınız olduğunu biliyor ve sizlere gönülden teşekkür ediyoruz. 
Kıymetli Yöneticilerimiz ve Öğretmenlerimiz,
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemi sarf ettiğiniz emekler sergilediğiniz gayretler,  başarılı çalışmalardan dolayı tüm emeği geçenleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER