AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DİLİPAK, YATIRIMCILAR 1 KASIM'I BEKLİYOR

DİLİPAK, ELBİSTAN İLÇESİNDE KONUŞTU YATIRIMCILAR 1 KASIM'I BEKLİYOR

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DİLİPAK, YATIRIMCILAR 1 KASIM'I BEKLİYOR

 DİLİPAK, ELBİSTAN İLÇESİNDE KONUŞTU YATIRIMCILAR 1 KASIM'I BEKLİYOR
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, "AK Parti kadrolarının dışında muhalefet partilerinden kimse çıkıpta ülke yönetimi için sorumluluk almadı" dedi.

Dilipak, seçim çalışmaları kapsamında Elbistan ilçesinde çarşı esnafını ziyaret etti, partisinin kadın kolları seçim ofisini ziyaret etti.

Burada yaptığı konuşmada Dilipak, Afşin-Elbistan bölgesine 12 milyar dolarlık termik santral yapılacağını ve 1 Kasım'da yapılacak seçimin önemini anlattı.

Yatırımcılar seçim sonucuna, istikrar havasına göre yatırım yapacağını dile getiren Dilipak, "Elbistan-Afşin bölgesi içinde ülkemizdeki bir çok yer için de istikrar herşeydir. Kahramanmaraş, Türkiye'nin istikrarı için 1 Kasım'da elinden geleni yapacaktır. Bunu yapmış olduğumuz seçim ziyaretlerinde görüyoruz. İnsanlarımızda istikrara bir vurgu var.

Bununda sağlanması için tek adresin AK Parti olduğunu görüyoruz. AK Parti teşkilatlarının özellikle ülke yönetiminde elini taşın altına koyduğunu 7 Haziran seçimlerinden sonra gördük. AK Parti kadrolarının dışında muhalefet partilerinden kimse çıkıpda ülke yönetimi için sorumluluk almadı. Sadece laf üretiyorlar. İcraat noktasında hükümeti zorlayıcı, hükümete alternatif olacak bir düşünceleri olmuyor."

Dilipak'a esnaf ziyaretinde parti yönetimi de eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER