AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ÜNAL: "BU MİLLETİN SAHİBİ, BU MİLLETİN KENDİSİDİR,

ÜNAL: HERKES MİLLETİN KENDİNE VERDİĞİ SÖZ KADAR KONUŞSUN"

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ÜNAL:
 AK Parti Grup Başkanvekili Ünal:  "Bu milletin sahibi, bu milletin kendisidir, o da sözünü sandıkta söyler. Herkes milletin kendine verdiği söz kadar konuşsun"

 AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Bu milletin sahibi, bu milletin kendisidir, o da sözünü sandıkta söyler. Herkes milletin kendine verdiği söz kadar konuşsun" dedi.

Ünal, Afşin Belediyesi tarafından parke taşı ve beton elemanları üretim tesisinin açılışında yaptığı konuşmada, 1994'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı yerel yönetim anlayışının, AK Partili belediyelerce geliştirilerek devam ettirildiğini söyledi.

AK Parti'nin belediyecilik anlayışının insana hizmeti temel aldığına değinen Ünal, bir adamın söz söyleme hakkının olması için arkasında ürettiği eserlerinin olması gerektiğini, Devlet Bahçeli ve taifesinin taş üstüne taş koymadıkları halde, karşılarında kendilerine ödev verir gibi konuştuğunu belirterek, "Bize ödev verme hakkını size kim veriyor. Bu milletin önünde söz söyleme hakkınızın olması için önce bu milletin nezdinde eseriniz olması lazım. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri'. Bizim eserimiz var" diye konuştu.

Ünal, şehitlerin acısını paylaşmak istediklerini fakat MHP'nin acıyı çalıp istismar ettiğini savundu.

MHP'nin bugüne kadar çözüme dair bir girişimi olduğunu görmediklerini aktaran Ünal, şöyle devam etti: 

"Hiç kimse Türklüğe sahip çıkmasın. Çünkü Türklük, onların bildiği gibi bir şey değil. Birileri Cumhuriyete sahip çıkıyor, birileri de Kürtlüğe sahip çıkıyor, ama siz onlara hiç aldırmayın. Bu milletin sahibi, bu milletin kendisidir, o da sözünü sandıkta söyler. Herkes milletin kendine verdiği söz kadar konuşsun. Bizim 2019'a kadar, Türkiyemiz ve Afşinimizle çok önemli planlarımız var."


Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise hizmete koydukları tesisin tek vardiyada 800 metrekare kilit parke üretme kapasitesine sahip olduğunu, saniyede 60 ton beton üretebilen tesisin Afşin'de yapacakları yapısal değişikliklerin temelini oluşturacağını kaydetti.

Afşin'in karakterini oluşturan UNESCO adayı Eshab-ı Kehf olmak üzere ilçenin tarihi değerlerinin ortaya çıkarılmasıyla ilgili çalışmalarda bulunduklarını dile getiren Güven, "Biz her işimize başlarken 'Allah bize yeter' dedik. İnşallah görev süremiz boyunca Afşinimizi hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, tesisinin açılışı gerçekleştirildi. AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER