AFŞİNDER'E ÖDÜL

AFŞİNDER, İKİNCİ DEFA YILIN SİVİL TOPLUM KURULUŞU ÖDÜLÜNÜ ALDI.

AFŞİNDER'E ÖDÜL

 AFŞİNDER'E ÖDÜL
AFŞİNDER, İKİNCİ DEFA YILIN SİVİL TOPLUM KURULUŞU ÖDÜLÜNÜ ALDI.

Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği ( ESVED ) tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri” kapsamında Yılın Sivil Toplum Kuruluşu ödülüne son dönemde yaptığı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Eshab-ı Kehf Gençlik Akademisi projesi ile ikinci defa AFŞİNDER layık görüldü.



Kahramanmaraş Clarion otelde düzenlenen törene siyaset, bürokrasi, iş, sanat, basın ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda davetli katıldı. 25 farklı dalda ödüllerin dağıtıldığı, 12 farklı ilden temsilcilerin katıldığı program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Açılış konuşmasını ESVED Başkanı Kazım Ardıç yaptı. Konuşmasında, bu ödüllerde 9. Yılımıza geldik. Amacımız bölgesinde farklı çalışmalar ile başarı sağlayan, örnek olan insanlara bir teşekkür nişanı mahiyetinde bu ödül ile takdir etmektir.

Törende, Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç Yılın Sivil Toplum Kuruluşu ödülünü aldı. Ödül takdimi sırasında kısa bir konuşma yapan Ahmet Ardıç şunları söyledi. Marifet iltifata tabidir. Bu ödül derneğimizin 10. Yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Eshab-ı Kehf Gençlik Akademisi projemiz ve diğer toplum faydalı çalışmalarımızdan dolayı bizlere takdim edildi. Dokuz yıl bir geleneğin devam etmesi kolay değil. Bu ödül bizi daha fazla çalışmaya ve gayrete teşvik edecektir. Organizasyonda emeği geçenleri ve tüm katılımcıları kutluyorum diyerek proje hakkında kısa bir bilgi verdi.

Program, toplu hatıra resmi çekilerek sona erdi.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER