AFŞİN'DE BELEDİYE HİZMETLERİ

BAŞKAN GÜVEN, İNSANLARA HİZMETİMİZ DEVAM EDECEK

AFŞİN'DE BELEDİYE HİZMETLERİ
Afşin'de belediye hizmetleri

- Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, pazarcı esnafına belediye tarafından yapım çalışmalarına devam kapalı semt pazarını gezdirdi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil'in de katıldığı gezide Güven, belediyenin fidanlık arazisinde kapalı semt pazarı yapım çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Çitil, Afşin Belediye Başkanı Güven'e, pazarcı esnafı ve Afşin'in önemli bir eksikliğini giderilmesi noktasında yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Güven ise kapalı semt pazarının tamamlanmasıyla birlikte Afşin'in 12 yıllık pazarı sıkıntısının çözüleceğini söyledi.

Yeni yapılan semt pazarı için her şeyin düşünüldüğünü dile getiren Güven, "Pazarımız için geniş bir otopark alanı ve etrafında çocuklarımız için sosyal donatılar olacak. Afşin'in tam ortasına kurduğumuz bu pazarın insanlarımıza çok güzel hizmet edeceğine inanıyorum. Semt pazarı üç dönüm kapalı alan üzerine kurulacak. Park yerleri ve sosyal alanlarıyla birlikte toplan 10 dönümlük bir araziyi kapsayacak. Semt pazarımızda vatandaşlarımız huzur içerisinde alışverişlerini yapabilecekler. Pazarcılarımız için dinlenme salonu, çay ocağı, lokanta ve zabıta ekiplerimizin kontrol ekiplerinin bulunacağı bir bina yer alacak."

Milletvekili Çitil ve Belediye Başkanı Güven, daha sonra belediyenin beton elemanları üretim tesisini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Söz konusu tesisle ilgili bakanlar kurulundan izin alındığını anlatan Güven, "Kendi ihtiyacımızın dışında fatura karşılığında ürettiğimiz parke ve bordürleri satarak ilçemize para kazandıracağız" dedi. AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER