AFŞİN BELEDİYESİ, GEZİCİ TEMİZLİK EKİBİ OLUŞTURDU

BAŞKAN GÜVEN, YAŞANABİLİR BİR AFŞİN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 AFŞİN BELEDİYESİ, GEZİCİ TEMİZLİK EKİBİ OLUŞTURDU

 Afşin Belediyesi, gezici temizlik ekibi oluşturdu

 Afşin Belediyesi ilçe genelinde oluşan kirlenmelere karşı temizlik çalışmalarını yürütmek için gezici temizlik ekibi oluşturdu.
Afşin Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı gezici temizlik ekibi, şehir merkezinde ve uzak mahallelerde cadde ile sokaklarda oluşan kumlanma, rüzgar artıkları gibi çeşitli nedenlerle oluşan kirlenmeyle mücadele için görev yapıyorlar.
Tespit edilen bölgelere belirlenen program çerçevesinde mahalle sokaklarında oluşan kumlanma, evsel çöpler, rüzgarların getirdiği poşetler ve boş arsalardaki çöplerden kaynaklı oluşan kötü görüntünün önüne geçmek için mücavir alan sınırları içerisinde kalan her bölgeye müdahale eden ekipler havaların düzelmesi ile beraber çalışmalarına hız vererek devam ediyor.
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri ilk günden bu yana daha temiz, güzel ve yaşanılabilir bir Afşin için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.
Kısıtlı imkanlarla güçlerinin yettiği tüm alanlarda, titizlikle çalıştıklarını dile getiren Güven, "Biliyorsunuz ki hizmet götürme ağımız Büyükşehir yasası ile birlikte 23 kat arttı. Personel ve araçlarımızın yeterlilik kapsamında uzak mahallelerimizde Kırsal Hizmetler ve Temizlik İşleri Müdürlüklerimizin gayretleri ile gezici ekip oluşturduk. Çaba ve gayretlerimizle çalışmalarımızı kurduğumuz bu ekip ile hızlandırarak devam ettireceğiz" diye konuştu. AA
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER