19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Özkan, cennet vatanın, tarih boyunca bağımsızlığımız ve bölünmez bütünlüğümüz uğruna mücadeleler veren aziz şehitler ve gazilerin emaneti olduğunu belirtti.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ
 Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.



Vali Özkan, yazılı mesajında, cennet vatanın, tarih boyunca bağımsızlığımız ve bölünmez bütünlüğümüz uğruna mücadeleler veren aziz şehitler ve gazilerin emaneti olduğunu belirtti.



Milletin, vatanı ve bağımsızlığı için tarih boyunca birlik ve beraberlik içinde tüm zorluklara göğüs gerip, gerektiğinde canını vermekten çekinmeyip, milletin daima büyük zaferlere ulaşmasını ve hür yaşamasını sağladığını aktaran Özkan, "Şehitlerimizin ve gazilerimizin kutsal emaneti olan cennet vatanımızı, FETÖ, PKK, DAİŞ gibi terör örgütlerine karşı aynı ruh ve anlayışla koruduğumuzu, ülkenin birliğinden, bağımsızlığından ve demokrasisinden asla taviz vermeyeceğimizi yekvücut olarak tüm dünyaya bir kez daha gösterdik." değerlendirmesinde bulundu.



Vali Özkan, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitleri ve ahirete intikal etmiş kahraman gazileri, FETÖ, PKK ve DAİŞ gibi terör saldırısı sonucu cennet-i alaya uğurlanan şehitleri rahmetle andığını, tüm gazilere de sonsuz şükranlar sunduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2016, 04:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER