YOL ÇİZGİLERİ YENİLENİYOR

YOL ÇİZGİLERİ YENİLENİYOR

YOL ÇİZGİLERİ YENİLENİYOR

YOL ÇİZGİLERİ YENİLENİYOR
 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde trafik hizmetlerine her geçen günü yenilerini ekliyor.

İhtiyaç olan bölgelerde yeni yol ve bulvar yapımlarının yanı sıra mevcut bulvarlarda da bakım ve onarım çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi şimdi de yol çizgilerini yeniden canlandırıyor.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizde yeni asfalt yapılan cadde ve bulvarlar ile boyası eskimiş ve çizgi özelliğini yitirmiş olan yollarda yol çizgileri ile yayalar tarafından kullanılan yaya geçitlerindeki çizgiler yenileniyor.

Bu asfalt sezonunda İl genelinde 27 Nisan 2016 tarihinde başlatılan yol çizgileri çizim çalışmaları devam ediyor. Yol çizgileri termoplastik boya ile püskürtme yöntemi ve Soğuk Yol Çizgi Boyası ile olmak üzere iki şekilde çizgiler makine yardımı ile çiziliyor.

Bu sezonun ilk çalışması 27 Nisan 2016 tarihinde Azerbaycan Bulvarı ile başlarken, bugüne kadar yapılan çalışmalarda 12 bin 183 metrekare çizgi çizildi.

Her iki metodun da kullanıldığı yol çizgi çalışmalarında 5 bin 853 metrekare termoplastik boya ile püskürtme yöntemi ile makine aracılığıyla çalışma yapılırken, Soğuk Yol çizgi boyası ile 6 bin 330 metrekarelik bir çalışma gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 01:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER