Vali Coşkun’dan Sağlık çalışanına başarı belgesi

​​​​​​​Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, ayağı kırılan vatandaşı, yolun elverişsiz olması nedeniyle 1 kilometre sırtında taşıyan Sağlık Teknikeri Özgür Davarcı’yı, başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Vali Coşkun’dan Sağlık çalışanına başarı belgesi

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, ayağı kırılan vatandaşı, yolun elverişsiz olması nedeniyle 1 kilometre sırtında taşıyan Sağlık Teknikeri Özgür Davarcı’yı, başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Kahramanmaraş Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 112 Acil Servis ekibinde ambulans şoförü olarak görev yapan Sağlık Teknikeri Davarcı’nın fedakarlığından dolayı başarı belgesi verildi.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, fedakarca yapılan bu davranışına kayıtsız kalınmaması gerektiğini söyledi.

Sağlık çalışanlarının gece gündüz demeden çok önemli hizmetler yaptığını dile getiren Coşkun, şunları kaydetti:

“Sağlık sektöründe hizmet veren birçok personelimiz, gecesini gündüzüne katarak bizim bilmediğimiz daha birçok ödüle layık davranışa imza atıyor. Bu sadece o özverili davranışlardan bir tanesidir. Göstermiş olduğu örnek davranıştan dolayı Sağlık Teknikerimiz Özgür Davarcı özelinde, tüm fedakar sağlık personelimizi bir kez daha tebrik ediyorum, Pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.”

Sağlık Teknikeri Davarcı ise yapmış olduğu davranışın ödüle layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Ömer Faruk Coşkun’a teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER