Ünal, "İstiklalin yüz akı Kahramanmaraş“

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “İstiklalin yüz akı Kahramanmaraş çıkışıyla etkinliklerimiz devam ediyor.” dedi.

Ünal, "İstiklalin yüz akı Kahramanmaraş“

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “İstiklalin yüz akı Kahramanmaraş çıkışıyla etkinliklerimiz devam ediyor.” dedi.

Ünal, Büyükşehir Belediyesinde, AK Parti milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişbat Beleidye Başkanı Hanifi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’la bir araya geldi.

Toplantının ardından basın toplantısı düzenleyen Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığının yürüttüğü Cumhurbaşkanlığı himayesinde devam eden Kahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. yıl etkinlikleriyle ilgili geniş ve son derece faydalı bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kahramanmaraş’ın Düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl etkinliklerini son derece aktif bir şekilde devam ettiğini hatırlatan Ünal, şunları kaydetti:

“İstiklalin yüz akı Kahramanmaraş çıkışıyla etkinliklerimiz devam ediyor. Kahramanmaraş’ın Düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl etkinliklerini son derece aktif bir şekilde devam ettiren Büyükşehir Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Aynı zamanda valiliğimizin ve valiliğimize bağlı kamu kurum ve kuruluşlarının katkısı son derece önemlidir. Tıpkı bir bayamda herkesin katıldığı herkesin iştirak ettiği bir duygu iklimi bir çoşku ve heyecan iklimi oluşur. İstiklalimizin, bağımsızlığımızın 100. yılı da bizim için böyle çoşkulu ve heyecanla, her bir ferdinin kahraman olduğu Kahramanmaraş’ımızın 100. yıl etkinlikleri büyük bir heyecanla katkı ile devam ediyor. Kurtuluş etkinliklerinin finalinde Cumhurbaşkanımızla beraber olacağız. 12 Şuba’ta Cumhurbaşkanımızın katılımıyla kurtuluşumuzun 100. yılını itrak edeceğiz.”

AK Partinin kongre sürecinin başladığını ifade eden Ünal, “Kongre süreçinde AK Parti olarak ‘Türkiye için inandığın yolda yürü’ diyoruz. Gerçekten büyük bir metanetle, kararlılıkla, azimle, heyecanla Türkiye için inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz.” diye konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2020, 01:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER