ŞEHİT ÖKSÜZ’ÜN 6 AYLIK HAMİLE EŞİ DE YARALANMIŞ

ŞEHİT EŞİ TÖRENE SEDYE İLE KATILDI

ŞEHİT ÖKSÜZ’ÜN 6 AYLIK HAMİLE EŞİ DE YARALANMIŞ
 ŞEHİT ÖKSÜZ’ÜN 6 AYLIK HAMİLE EŞİ DE YARALANMIŞ

Mardin'deki Saldırıda Şehit Düşen Askerin 6 Aylık Hamile Eşi de Yaralanmış

Mardin'de Üçyol Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda Jandarma Uzman Çavuş Numan Öksüz şehit düştü. Hain saldırıda şehidin hamile eşi de yaralanmış.

 Mardin'in Derik ilçesinde, PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 29 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Numan Öksüz'ün şehadet haberiKahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki ailesine iletildi.


 6 AYLIK HAMİLE EŞİ DE SALDIRIDA YARALANMIŞ

Yakınları acı haberle yıkılırken, şehit uzman çavuşun 6 aylık hamile eşinin de gece yapılan saldırıda yaralandığı ortaya çıktı.


ŞEHİT ATEŞİ 
KAHRAMANMARAŞ'A DÜŞTÜ

Uzman Çavuş Numan Öksüz'ün şehit olduğu haberi bu sabah Kahramanmaraş'ın Andırınilçesinde yaşayan ailesine ulaştırıldı. 3 kız ve 1 erkek kardeşi bulunan Şehit uzman çavuşun babası Halil ve annesi Bedriye Öksüz, Tufanpaşa Mahallesi'ndeki eve gelenAndırın Kaymakamı Vekili Seza Özbey, Belediye Başkanı Baki Tezcan ve askeri yetkililerin verdiği acı haberle yıkıldı.


Gözyaşı dökerek, sinir krizi geçiren şehit uzman çavuşun yakınlarına sağlık ekipleri müdahale ederken, Öksüz ailesinin evine de Türk bayrakları asıldı. Acı haberi duyanlar da Öksüz ailesine taziyeye koştu.

ŞEHİT EŞİ TÖRENE SEDYE İLE KATILDI

Mardin'in Derik ilçesi Üçyol Jandarma Karakol Komutanlığı'na dün gece saat 01.00'de bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında şehit olan 29 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Numan Öksüz için uğurlama töreni düzenlendi. 70. Mekanize Piyade Tugayı Selen Kışlası'nda düzenlenen törene, Vali Ömer Faruk Koçak, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Salih Kırhan, İl Jandarma Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve silah arkadaşları katıldı.

Aynı saldırıda yaralana ve 6 aylık hamile olduğu öğrenilen şehidin eşi Tuğba Öksüz de eşini yalnız bırakmadı. Sedye ile törene katılan şehit eşi, tören boyunca gözyaşlarına boğuldu.

Tören, şehidin Türk bayrağına sarılı naaşının katafalka konulmasıyla başladı. Ardından, saygı duruşunda bulunulup, şehidin öz geçmişi okundu. Konuşma yapan Hava Savunma Yarbay Kubilay 
Karadeniz, terör örgütünün huzur ve güven ortamını bozmak ve halk üzerinde korku oluşturmak amacıyla, çukur kazarak güvenlik güçlerine sinsice saldırdığını belirtti. Terör örgütünün vatandaşları silah zoruyla canlı kalkan gibi kullanarak, masum insanları ve beşikteki bebekleri dahi öldürerek, kirli yüzünü tekrar gösterdiğini vurgulayan KaradenizTürk Silahlı Kuvvetleri olarak terör örgütünün amaçlarına ulaşmasını engellemek ve kanun hakimiyetini sağlamak maksadıyla, görevlerine artan inanç, azim ve kararlılıkla devam edeceklerini kaydetti.

Tören, İl Müftüsü Dursun 
Ali Coşkun tarafından şehit için dua okunmasıyla sona erdi.

Şehidin naaşı, 
Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine uğurlandı.

FACEBOOK'TA DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLAR

Jandarma Uzman Çavuş Numan Öksüz'ün Facebook hesabında şehit düşen silah arkadaşlarının fotoğraflarını paylaştığı görüldü. Şehidin Türk bayraklı ve Atatürk'lü mesajları da dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 04:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER