banner651

ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KARŞILAMA

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ni kazanan ve bölümlerine kayıt yaptırmak için kente gelen öğrencileri, Onikişubat Belediyesi stant açarak karşıladı.

 ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KARŞILAMA

 ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KARŞILAMA

ÖĞRENCİLER DONDURMA İLE SERİNLEDİ

 Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ni kazanan ve bölümlerine kayıt yaptırmak için kente gelen öğrencileri, Onikişubat Belediyesi stant açarak karşıladı. Öğrencileri, yazın kavurucu sıcağında Kahramanmaraş’ın markası olan dondurma ikramı ile karşılayan Onikişubat Belediyesi, öğrencileri hem serinletti hem de öğrenim hayatlarında yanlarında olduğunu gösterdi.

 
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Yerleşkesi önünde öğrencileri karşılayan Onikişubat Belediye Başkan Vekili Ali ÜNSAL, öğrencileri karşılayarak dondurma ikram etti ve öğrenim hayatlarında kendilerine başarılar diledi.

 

 Onikişubat Belediye Belediye Başkan Vekili Ali ÜNSAL öğrencilerin her zaman yanlarında olduğunu vurgulayarak şunları ifade etti: “2017-2018 öğretim yılı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde başladı. Onikişubat Belediyesi olarak her yıl yaptığımız gibi, şehrimize gelen misafirlerimize hoş geldin demek, şehrimizin marka ürünü olan dondurmamızı kendilerine ikram ediyoruz. Dışarıdan gelen öğrencilerimize yakın ilgi göstererek, herhangi bir sıkıntıları olduğunda onlara anında müdahil olmak için ekiplerimiz ile buradayız. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Kahramanmaraş’ın gelişen yüzü, Onikişubat ilçemizde bulunuyor, bu bizim için büyük bir avantaj. Bu geleneksel hale geldi. Bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz. Dışarıdan gelen yeni öğrencilerimizin burada yabancılık çekmesini istemiyoruz” diye konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 01:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER