MAÇLAR TAMAMLANDI

ŞAMPİYON BELLİ DEĞİL

MAÇLAR TAMAMLANDI

 Kahramanmaraş 2. Amatör Küme Büyükler ligi, 2014-2015 futbol sezonu maçları tamamlandı.

Uzun bir lig maratonunun ardından, Pazarcık Kartalkayaspor, Kahramansarayspor ve KM Geçlerbirliğispor takımları 1. Amatör Kümeye yükselen takımlar oldu.
2 grupta toplam 14 takımın mücadele verdiği ligde, gruplarında ilk 3 sırayı alan takımlar tek devreli lig usulüne göre Play-off maçlarında karşı karşıya geldiler.
6 takımın mücadele verdiği Play-off grubunda, Kahramansarayspor, Pazarcık Kartalkayaspor, KM Geçlerbirliğispor, 12 Şubat İdmanyurduspor, Ekberoğluspor ve Pazarcık Aksuspor takımları yer aldı.
Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen Play-off grubu maçları sonunda grupta ilk 3 sırayı alan Kahramansarayspor, Pazarcık Kartalkayaspor, KM Geçlerbirliğispor Kulübü takımları ligin bitimine bir maç kala 1. Amatör Kümeye çıkan takımlar olmuştu.
Son Maçlar oynanmadı
Öte yandan, dün oynanması gereken ligin son maçları takımların, sahaya çıkmaması nedeni ile oynanmadı.
Ligin son maçında, Kahramansarayspor rakibi 12 Şubat İdmanyurduspor, Pazarcık Kartalkayaspor, Ekberoğluspor ve KM Geçlerbirliğispor ise Pazarcık Aksuspor ile karşı karşıya geleceklerdi. Ancak, ligde iddiaları bulunmayan Ekberoğluspor, 12 Şubat İdmanyurduspor ve Pazarcık Aksuspor takımları hafta içerisinde Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri İl Tertip Komitesine yazılı bir dilekçe vererek ligin son maçlarına çıkmayacaklarını bildirdiler. Bunun üzerine olağan üstü toplanan Tertip Komitesi, kendi sitesinde yayınladığı 68 nolu karar ile bu maçları programdan çıkarttı. 
Buna göre, Ekberoğluspor, 12 Şubat İdmanyurduspor ve Pazarcık Aksuspor takımları 3-0 hükmen mağlup sayılacaklar.
Şampiyon henüz belli değil
Pazarcık Kartalkayaspor, Kahramansarayspor ve KM Geçlerbirliğispor takımlarının 1. Amatör Kümeye yükseldiği 2. Amatör Küme Büyükler liginde, kimin şampiyon olarak çıktığı henüz netlik kazanmadı.
Play-off grubunda ilk 2 sırayı alan Kahramansarayspor ve Pazarcık Kartalkayaspor takımlarının 13'er puanı bulunuyor. Bu 2 takımın attığı gol 11, yediği gol ise 6 olurken, kendi arasında oynadığı maçta ise 2-2'lik beraberlik bulunuyor.  2 takımın puanları eşit attığı, yediği goller eşit olduğundan kimin ligi 1. Sırada bitirdiğini yani şampiyon olan takımı TFF Amatör işlerinin vereceği karar belirleyecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER