KMESOB, İKİNCİ YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı (KMESOB), Van depremzedeleri için ikinci yardım tırını bölgeye gönderdi.

KMESOB, İKİNCİ YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

KMESOB tarafından depremzedelerin yaralarının sarılması için başlatılan kampanya devam ediyor. Esnaf ve sanatkarlar tarafından gönderilen gıda ve giyim malzemelerinden oluşan yardımlar, birlik binası önündeki çadırda toplanarak bölgeye gönderildi.

Yardım kampanyasına duyarsız kalmayan vatandaşlara teşekkür eden KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, “Bu deprem hepimizin yüreğini sızlattı. Burada sevinilecek tek şey var o da her türlü felakete karşı, tüm Türkiye’nin birlik ve beraberlik içerisinde olması” dedi. Depremin ilk gününden itibaren yardıma koşmak için seferber olduklarını kaydeden Kuybu, şöyle konuştu: “Bin yıldır ahilik geleneğini bu topraklarda yaşatan esnaf ve sanatkarımız deprem karşısında da bir bütün olmayı başardı. Kampanyamızın ilk gününden itibaren esnaflarımız ve vatandaşlarımız ihtiyaç duyulabilecek bütün yaşamsal malzemeleri bize ulaştırdılar. Bizlerde bu gün ikinci yardım tırımızı bölgeye gönderdik. Kampanyamıza duyarsız kalmayan tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz.”

Başkan Kuybu, kampanyanın bayram süresince de devam edeceğini belirterek üçüncü yardım tırının da bayramdan sonra Van’a gönderileceğini sözlerine ekledi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER