KGC BAŞKANI SAYIN, “BU ÜLKE KOLAY KOLAY PARÇALANAMAZ”

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, Kahramanmaraş’ın kurtuluşu bir milletin kardeşliğinin ve beraberliğin önemli bir göstergesidir.

KGC BAŞKANI SAYIN, “BU ÜLKE KOLAY KOLAY PARÇALANAMAZ”
KGC BAŞKANI SAYIN, “BU ÜLKE KOLAY KOLAY PARÇALANAMAZ”
Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, Kahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Sayın  “Kurtuluşumuzun 97. yıldönümünü kutladığımız bu gün bir kez daha birlik ve beraberliğimizin önemini anlamaktayız. Kahramanmaraş’ın kurtuluşu bir milletin kardeşliğinin ve beraberliğin önemli bir göstergesidir. Bu mücadele elbette zor şartlarda elde edildi.


İşgalcilerin topuna tüfeğine karşı milletimizin kudretli imanı dünyaya büyük bir ders olmuştur. O günleri yad ederken bugünkü geldiğimiz noktada kardeşliği, birlik ve beraberliği hala koruyup sürdürmemiz gösteriyor ki bu şehir, bu ülke kolay kolay parçalanamaz. Gururunu yaşadığımız bu mücadelenin zaferini kutlarken, ülkemizin ve şehrimizin aynı ruhu aynı heyecanı taşıdığını hissetmek bizler için büyük erdemdir. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin bozulmadan kurtuluş mücadelesindeki heyecanla sürmesini temenni ederim. 
Bu duygu ve düşüncelerle Kahraman şehrimizin 12 Şubat Kurtuluş Günü dolayısıyla bütün İstiklal kahramanlarını rahmetle, minnetle anıyor, tüm Kahramanmaraşlıların Kurtuluş Bayramını kutluyorum.”  Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 23:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER