KAHRAMANMARAŞ'TA HARABE YAPILAR YIKILIYOR

YIKILAN YERLER YEŞİL ALANA DÖNÜŞTÜRÜLECEK

 KAHRAMANMARAŞ'TA HARABE YAPILAR YIKILIYOR

 Kahramanmaraş'ta harabe yapılar yıkılıyor

- Afşin'de, kent yaşamını olumsuz etkileyen ve görüntü kirliliğine yol açan yarı yıkık harabe niteliği taşıyan yapıların yıkımı ilçe merkezinin ardından şimdide mahallelerde devam ediyor
 - Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, kent yaşamını olumsuz etkileyen yarı yıkık harabe niteliği taşıyan yapıların belediye ekipleri tarafından yıkılarak temizlendiğini söyledi.
Güven, yaptığı açıklamada, yıkılan yapılardan sonra uygun olan yerlerin yeşil alan olarak yeniden düzenlenerek vatandaşların hizmetine kazandırılacağını bildirdi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Güven, şunları kaydetti:
"İlçemiz genelinde görüntü kirliliğine sebep olan, kent yaşamını olumsuz etkileyen aynı zamanda da tehlike arz eden çürük binalar yıkılıyor. Afşin Belediyemiz girişimleri ile gerçekleştirilen çalışmalarda, Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Zabıta Müdürlüğü ile koordineli çalışılarak binaların yıkım işlerini gerçekleştiriyoruz. Afşin merkezde başlattığımız uygulamanın ardından şimdide Erçene Mahallemizde ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Yıkım çalışmaları tamamladıktan sonra uygun olan yerler yeşil alanlar olarak yeniden düzenlenerek kentimize kazandırılacak."
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER