KAHRAMANMARAŞ ŞEHİDİNE AĞLIYOR

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen 21 yaşındaki piyade çavuş İdris Çam’ın terhisine 38 gün kalmıştı.

KAHRAMANMARAŞ ŞEHİDİNE AĞLIYOR

Kahramanmaraş’ın merkeze bağlı Döngele köyünde Ali-Ümmühan Çam çiftinin 6 kız 11 çocuğunun en küçüğü olan Piyade çavuş İdris Çam’ın evine ateş düştü. Hakkari Çukurca’da şehit haberlerini televizyonlarda dinledikten sonra oğluyla ilgili bilgi almak için sabah saatlerinden itibaren telefon trafiği yaşadığını söyleyen baba Ali Çam “Evimize ambulans ve askeri araçla bir komutan gelince anladım. Yiğidimin şehit olduğunu. Kurban bayramı’ndan hemen sonra gelecekti. Dün gece 11.30 da telefon etti. Hepimiz uyumuştuk. Hayırdır inşallah diyerek telefonu açtım. "dedi
Askerler tarafından koluna girilen ve evin etrafında dolaştırılarak sakinleştirilmeye çalışan baba Ali Çam “ Silah arkadaşları intikamı alırlar. Vatan sağ olsun” diye konuştu. Ağabey Cuma Çam’da “Seferberlik ilan edilsin, Hepimiz askere gidelim.Bu iş bitsin artık. Fidan gibi kardaşlarımızı toprağa vermekten bıktık, usandık artık” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER