VAKKASOĞLU’NDAN KGC BAŞKANI SAYIN’A ZİYARET

VAKKASOĞLU, GAZETECİLERİN TOPLUMUN GÖZÜ VE KULAĞI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

VAKKASOĞLU’NDAN KGC BAŞKANI SAYIN’A ZİYARET
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Seydi Vakkasoğlu  Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti. Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Seydi Vakkasoğlu, KGC Başkanı Kemal Sayın'la bir süre sohbet ederek, siyasetle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Gazeteciler, toplumu aydınlatmakta çok büyük ve aktif rol oynadığını belirten Vakkasoğlu, gazetecilerin toplumun gözü ve kulağı olduğunu söyledi. 
Neden Milletvekili aday adayı olduğu  hakkında KGC Başkanı Sayın'a bilgiler veren Vakkasoğlu, Yaklaşık 30 yıllık Eğitimci-Yönetici ve Bürokratlık tecrübemle ve çok çeşitli siyasi pencerelerden, Ülke yönetimine bakmış biri olarak, Ak Kadrolarla Devlet yönetiminde sorunların daha kolay, akılcı çözüm yolları ve stratejiler sunacağından dolayı aday adayı olduğunu söyledi. 
Çağ kapatıp-çağ açan ecdadımız gibi; Hedef nice 2023 diyen, Usta lidere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve başbakanımızla ve Ak kadrolarla sadakatle hizmet etmek istediğini belirten Vakkasoğlu, 
"Ecdadının mezar taşlarını dahi okuyamayan, bir neslin eğitilip , Bu necip milletin evlatlarını, yeni eğitim sistemimizle "çağın ilim ve teknolojisini kullanarak" eğitmek için; "Başkanlık sisteminin" Ülkemize çok hayırlı olacağına inandığım için; Çoook çözüm süreçlerinin, vatandaşlık ortak paydasında; sevgiyle, hoşgörüyle aklın ve fennin süzgecinden geçirilerek, hukuk kuralları içerisinde, güçlü bir iradeyle, çözüm yollarında buluşmak için; Adalet ve kalkınma diyen bu siyesi düşünceye; Adalet olmadan huzur olmaz, kalkınma olmaz.. .Yokluk- Fukaralık dövüştürür, varlık seviştirir, düşüncesiyle kalkınarak huzur ortamını yakalayıp, insanlığa hizmet etmek için" aday adayı olduğunu ifade etti. 
Vakkasoğlu, "Ülkeme ve Kahramanmaraş'a hizmet için; "Kahramanmaraş bize mezar olmadan, düşmana gülüzar olamaz) düşüncesinde, Düşmanımız; yokluktur, fukaralıktır, sevgisizliktir, cehalettir, zarurettir ve ihtilaftır.. Görüş ve düşüncesiyle Kahramanmaraş'a, çepeçevre tüm sorunlarını ve çözüm yollarını bilerek hizmet etmek için aday oldum" dedi. 
Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi. Haber: Ali EVRANSayın'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER