MUHTEREM KOMUTANIM İLGİ İLE İZLENDİ

"MUHTEREM KOMUTANIM" DUYGU SDOLU ANLAR YAŞATTI

MUHTEREM KOMUTANIM İLGİ İLE İZLENDİ

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesince sahnelenen Muhterem Komutanım isimli tiyatral gösteri ilgi ile izlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen "Muhterem Komutanım" isimli tiyatral gösteri izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Genel Sekreter İbrahim Ulaş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gencay ile şube müdürleri ve vatandaşların ilgi ile izlediği Muhterem Komutanım isimli tiyatral gösteride yer alan Türk Halk Müziği eserleri de izleyicileri büyüledi.
Çanakkale Savaşı yıllarında yaşanan bazı olayların işlendiği gösterinin sonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılını şanına yakışır bir şekilde kutlanması için gayret ettiklerini söyledi.
Başkan Erkoç, sunulan gösteriden oldukça memnun kaldıklarını ifade ederek, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Tiyatro Topluluğu'na teşekkür etti.
Başkan Erkoç, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gencay'a gecenin anısına ebru tablo ile çiçek hediye ederek teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER