GÜVENLİK GÜÇLERİNE 'BAYRAM TEBRİĞİ' KAMPANYASI

GÜVENLİK GÜÇLERİNE 'BAYRAM TEBRİĞİ' KAMPANYASI

GÜVENLİK GÜÇLERİNE 'BAYRAM TEBRİĞİ' KAMPANYASI

 
GÜVENLİK GÜÇLERİNE 'BAYRAM TEBRİĞİ' KAMPANYASI
Kahramanmaraş PTT Başmüdürlüğü, Doğu ve Güneydoğu'da güvenlik güçlerinin moral ve motivasyonunun artması amacıyla 'Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden' adlı bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında vatandaşların duygularını ifade ettiği 200 bayram tebrik kartı PTT görevlilerine teslim edildi.



Ramazan Bayramı'na kadar sürecek olan proje kapsamında vatandaşlar, belirlenen 127polis ve jandarma karakolundan ücretsiz olarak tebrik kartı gönderebilecek. PTT Kaledibi Şubesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Kahramanmaraş PTT Başmüdürü Mustafa Coşkun kurumun, vatan savunması için canını hiçe sayan güvenlik güçlerine moral ve motivasyon sağlamak amacıyla böyle bir uygulama başlattığını anımsattı. Etkinlikle ilgili bilgi veren Coşkun, şöyle konuştu: 



"PTT anonim şirketimizce milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını hiçe sayan güvenlik güçlerimize moral ve motivasyon sağlamak amacıyla 'Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden' kampanyası düzenlendi. 2016 Yılı Ramazan Bayramı'nı kapsayacak şekilde düzenlenmiş olan kampanya kapsamında, vatandaşlarımızın güvenlik güçlerimize hitaben mesajlarının bulunduğu tebrik kartlarınıBatmanBingölBitlisDiyarbakırElazığGiresunHakkariMardinMuşŞanlıurfaŞırnak,Tunceli ve Van illerinde belirlenen 127 polis ve jandarma karakoluna ücretsiz olarak gönderilecek."

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2016, 07:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER