GÖKSUN’DA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

GÖKSUN’DA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

GÖKSUN’DA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
 GÖKSUN’DA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 

Göksun Belediyesi, geçtiğimiz yıl ‘Göksun’da kimse ayağını çamura basmayacak’ sloganı ile başlattığı sıcak asfalt yol çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Köprübaşı Mahallesi Taşoluk Köprüsünde devam eden asfalt çalışmasını gazeteciler ile birlikte inceledi. Başkan Aydın, burada yaptığı açıklamada, “Göksun’da vatandaşlarımızın ayağı çamura değmeyecek diye verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

Geçen yıl yaptıkları 13 kilometre sıcak asfalt çalışmasının üzerine çıkmayı hedeflediklerini belirten Başkan Aydın, şunları kaydetti:

 

“Göksun Belediyesi olarak her alanda yapış olduğumuz proje ve hizmetleri vatandaşlarımızın önceliklerini ve ilçemizin iklim şartlarını dikkate alarak yapmanın gayreti içindeyiz. Malumunuz geçtiğimiz yıl ‘Göksun’da kimse ayağını çamura basmayacak’ sloganı ile başladığımız çalışmalarda 13 kilometre sıcak asfalt yol ile 53 bin metrekare kilit parke yol ve kaldırım çalışması yaptık. Bu seneki hedefimiz ise bu rakamların üzerine çıkmak.”

 

Göksun ile Taşoluk Mahallesi arasında bulunan köprünün dar olması nedeniyle çok sayıda ölümlü ve yaralanmalı kazaya neden olduğunu hatırlatan Başkan Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:

 

“Şu anda bulunduğumuz noktada daha önceleri birçok defa kaza olduğuna şahit olduk ve iki araba yan yana geçemez durumdaysı. Ekiplerimiz öncelikle burada viraj ve köprü genişletme çalışmalarını tamamladı. Şimdi ise sıcak asfalt çalışmasını yapıyorlar. İnşallah bundan sonra burada kazalar olmadan trafik akışı sağlanır. Mübarek Ramazan ayı içerisinde 40 dereceye yaklaşan sıcakta gece gündüz demeden mesai kavramına takılmadan özveri ile çalışan personelimizi canı gönülden kutluyorum. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerin de Göksun halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 06:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER