EKİNÖZÜ’NDE İFTAR COŞKUSU

ERKOÇ, ÜLKEMİZİN ÜZERİNE ÇOK BÜYÜK OYUNLAR OYNANIYOR

EKİNÖZÜ’NDE İFTAR COŞKUSU

 EKİNÖZÜ’NDE İFTAR COŞKUSU
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nce ilçelerde başlatılan İftar Programlarının ikincisi Ekinözü ilçesinde gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımın olduğu iftar programında bir selamlama konuşması yapan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen: “İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla bugün burada bizlerle bir araya gelen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç bey olmak üzere tüm protokolümüzü saygı ve sevgiyle selamlıyor hepinize hoş geldiniz diyorum. Ekinözü’ne hizmet etmek aşkıyla yandığımızı ve bu konuda gayret ettiğimizi bilmenizi ve bizlere destek olarak pozitif enerji vermenizi istirham ediyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, içinde bulunduğumuz Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini, dünya üzerinde yaşanan zulümlerin son bulması temennisiyle başladığı konuşmasında: “Ülkemizin üzerine çok büyük oyunlar oynanmaktadır. Bu oynanan oyunları hep birlikte omuz omuza vererek üstesinden geleceğiz.

Biz büyükşehir Belediyesi olarak Ekinözü’ne ve Ekinözülü kardeşlerimize hizmet etme gayretindeyiz. Biliyorsunuz Ekinözü’müzü ilk defa sıcak asfaltla buluşturduk ve 30- 35 kilometrelik asfalt çalışması yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Ekinözü-Ilıca arasındaki yol için gerekli makine ve teçhizatlarımızı indiriyoruz ve inşallah bu sene sonunda Ilıca’ya bağlayacağız.

Ekinözü ilçemizin içme suyu şebekesi eski ve onu da değiştireceğiz. İçme suyu şebekemizi tümüyle değiştireceğiz. Aynı zamanda Ekinözü’müze bir sosyal tesis kazandıracağız” diye konuştu.

Programın sonunda Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a plaket takdim ederek teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 07:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER