EĞİTİCİ EĞİTİMİ VERİLDİ

SAĞLIKLI TOPLUMUN OLUŞMASI SAĞLIKLI AİLELERİN OLMASI İLE MÜMKÜN

EĞİTİCİ EĞİTİMİ VERİLDİ

 Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Salonunda daha önce (0-18 Yaş) (Eğitici Eğitimine) katılmış ve “Eğitici Belgesi” almış öğretmenlere değişen yenilikler yeni aile eğitimi programı hakkında seminer verildi.

Seminer öncesi açılış konuşması yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Tiyek yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“ Toplum ailelerin bir arada bulunmasıyla oluşur. Sağlıklı toplumun oluşması elbette sağlıklı ailelerin olmasıyla mümkündür. Milli Eğitim Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüz bu bakış açısından “ 0-18 yaş Aile Eğitimi” projelerine önem verdi ve uygulamaya koydu” dedi.
 
“ 0-18 yaş” Aile Eğitimine katılmış, belgesini almış 20 öğreticiye eğitim görevlisi olarak Mersin ili Toroslar Kız Meslek Lisesi öğretmeni Zozan Fırat, tarafından “Aile Eğitimi Kurs Programı (0-18 Yaş)” Uygulamaları İle İlgili 30 Ağustos 2014 tarih ve 2014/17 Sayılı Genelge ve yeni değişiklikler hakkında bilgi verildi.
Seminere destek amacıyla İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Tiyek, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü H.Emre Gökşen, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yunus Haskılıç, Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Selahattin Kılıçkıran ve İl Milli Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Şefi Bayram Metin’de katıldılar.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER