BAŞKAN OKAY, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR

DULKADİROĞLU’NDA SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

BAŞKAN OKAY, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR

 Kırsal Mahallelerde Alt Yapı Sorunları Bir Bir Çözüme Kavuşuyor. Büyükşehir yasasıyla köy statüsünden mahalleye dönüşen Dulkadiroğlu’na bağlı kırsal bölgelerin alt yapı sorunları belediye hizmetleriyle bir bir çözüme kavuştu. Bumahalleleri ziyaret ederek hizmetleri yerinde inceleyen Belediye Başkanı Okay,Elmalar ve Güzelyurt mahallelerini gezerek vatandaşla bir araya geldi.

Ziyaretlerine Elmalar ve Güzelyurt mahalleleriyle devam eden DulkadiroğluBelediye Başkanı Necati Okay, vatandaşlarla sohbet ederek belediyeden beklentilerini dinledi. Belediyecilik hizmetleri hakkında vatandaşı bilgilendiren Başkan Okay, bu yıl içerisinde bölgeyi sosyal ve kültürel hizmetle de buluşturacaklarını müjdeledi.
Alt yapı sorunlarını gidermek için ekiplerin gece gündüz çalıştığını kaydeden Başkan Okay, 2015 yılı sonunda Dulkadiroğlu bölgesinin alt yapı sorununun kalmayacağını ifade etti.  Bu yıl içerisinde mahallelere taziye evleri, kütüphaneler, park bahçe ve sosyal yaşam alanları oluşturmak için çalışma yapacaklarını anlatan Başkan Okay, “Seçim sürecinde tüm mahallelerimizi tek tek gezerek bölgemizin sorunlarını tespit etmiştik. Göreve geldiğimiz günden bu yana da bu sorunları bir program çerçevesinde çözüme kavuşturuyoruz. Sıklıkla dile getirdiğimiz ‘Sorunsuz Dulkadiroğlu’ hedefimize doğru ilerliyoruz. Bundan sonraki süreçte hedefimiz vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel anlamda faydalanabileceği hizmetleri mahallelerimizle buluşturmaktır. Bu hizmetler arasında kadınlarımızın,çocuklarımızın ve gençlerimizin faydalanacağı çok güzel projelerimiz mevcuttur.İnşallah en geç 2016 yılı sonuna kadar sosyal projelerimizi de tamamlamış olacağız” dedi.
Elmalar ve Güzelyurt sakinleri de Başkan Okay’a mahallelerine yaptığı hizmetlerden ve kendilerini ziyaret etmesinde dolayı teşekkür ettiler.Dulkadiroğlu Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını kaydeden mahallesakinleri, sorunların çok hızlı bir şekilde tespit edilerek çözüme kavuşturulduğunu vurguladılar.
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER