AKBEL UYGULAMASI START ALDI

PARK SIKINTISINI ÇÖZMEYE ÇALIŞACAK

 AKBEL UYGULAMASI START ALDI

 AKBEL A.Ş.'nin 1 Temmuz 2015 tarihinde göreve başlayan Parkomat Birimi Kahramanmaraş halkının park sıkıntısını çözmeye çalışacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin kuruluşu olan AKBEL A.Ş. Kahramanmaraş Merkez Onikişubat ilçesi Piazza AVM önü ve karşısında; önümüzdeki günlerde de Vatan Hastanesi ile Megapark Hastanesi önü ve karşısında, Büyükşehir Belediyesi karşısında vatandaşların kısa süreli park yeri bulma sorununu da gidermeye çalışacak.  Akbel A.Ş. Genel Müdürü Muhammed Tanrıverdi, amaçlarının Kahramanmaraş'ta trafiği rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak olduğunu belirtti. Şlerleyen günlerde engelli araçları ile ilgili bir düzenleme yapacaklarını belirten Tanrıverdi, sözlerine şu şekilde devam etti: 
"Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin kararına göre 5 yıl boyunca mevcut park yerlerini bundan sonra Akbel A.Ş. ile işletilecektir.  1 temmuz 2015 itibariyle Piazza AVM önü ve karşısı, daha sonraki zamanda Vatan Hastanesi'nin önünde bulunan boş alan, büyükşehir belediyesi karşısı ve özel idare iş merkezi ara çıkmaz sokakta parkomat işlemlerini biz yapacağız. Pazarcık ve Afşin'de yakın bir zaman içerisinde faaliyete başlayacağız. Şuan da Elbistan'da faaliyetteyiz. Ücret tarifemizde ilk 10 dakika bedava, 1 saatlik süre zarfında bir buçuk lira ve her bir saat başı  bir buçuk olarak belirledik. Amacımız Kahramanmaraş'ta trafiği rahatlatmak." HABER MEREZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER