ABDULLAH KAÇMAZ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Ilıca’nın sevilen ismi eğitimci Abdullah Kaçmaz Ak Parti’den milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

ABDULLAH KAÇMAZ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

 

ABDULLAH KAÇMAZ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Ilıca’nın sevilen ismi eğitimci Abdullah Kaçmaz Ak Parti’den milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Ilıca’nın sevilen ismi eğitimci Abdullah Kaçmaz, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Ak Parti’den milletvekili olarak Kahramanmaraş’ı temsil etmek için aday adaylık başvurusunu dün yaptı. Saat 18.00’de büyük bir kalabalık eşliğinde İl Başkanlığı’na gelen Kaçmaz adaylık başvuru dilekçesini Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Necmettin Sertpolat’a teslim etti.

Başvuru sırasında Abdullah Kaçmaz’ı Ilıca bölgesi ve Kahramanmaraş’tan birçok muhtar, siyasetçi, kanaat önderi, eğitimci arkadaşları, akrabaları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Kaçmaz burada yaptığı konuşmada kendini böylesi bir günde yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederken; “Bu davanın öznesi İslam ve insandır hedefi ise kızıl elmadır, şahsım ise bu dava denizinde bir damla sudan ibarettir.” Dedi.

Kaçmaz’ın konuşmasının tamamı ise şöyle:

“Kıymetli arkadaşlarım, kardeşlerim, sayın büyüklerim ve değerli basın mensupları, burada Adalet ve Kalkınma Partisi 27.Dönem Millet Vekilliği Aday Adaylığımı açıklamak için bulunuyorum. Bu anda beni yalnız bırakmadığınız için hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

İlk olarak müsaadenizle kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. Ben Abdullah Kaçmaz 1969 Kahramanmaraş Ilıca doğumluyum, ilkokulu Ilıca da, ortaokul ve lise öğrenimimi Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü mezunuyum. Ayrıca Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarih Bölümünde Yüksek Lisans eğitimi almış bulunmaktayım.

Milletvekilliği aday adayı olmam hususu aslında bir niyetin yönlendirilmesidir. Bu niyet 41 yıldır aile olarak benimsemiş ve uygulamış olduğumuz memlekete hizmet etme davasında bir nefer olma niyetidir. Bu yolda bir basamak olabilmektir. Bu davanın öznesi İslam ve insandır hedefi ise kızıl elmadır, şahsım ise bu dava denizinde bir damla sudan ibarettir.

Bu minvalde milletvekilliği bu amaçlar doğrultusunda hizmet edebilme ve nefer olma yollarından birisidir. Şayet aday olmak nasip olursa, davaya bu yolda nefer oluruz. Ancak nasipte yoksa yine bu davanın ve partimizin

hizmetkârı olmaya devam ederiz. Katılımlarınız ve destekleriniz için teşekkür eder saygılarımı sunarım…”

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 01:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER