TATLIBAL VE GÜNAL'DAN SAYIN'A ZİYARET

TATLIBAL, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİBİZ

TATLIBAL VE GÜNAL'DAN SAYIN'A  ZİYARET

TATLIBAL VE GÜNAL'DAN  ZİYARET

TATLIBAL, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİBİZ

Kahramanmaraş eski milletvekili ve Büyükşehir Belediye  Başkan Aday Adayı Cafer Tatlıbal ile emekli Bürokrat Bünyamin Günal, Memleket gazetesine bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Tatlıbal ve Günal,  Memleket Gazetesi Sahibi Kemal Sayın ile bir süre sohbet etti.

Tatlıbal ve Sayın, özellikle yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak fikir  alışverişinde  bulundular.

Büyükşehir Belediye  Başkan Aday Adayı Cafer Tatlıbal, Ak Parti teşkilatının bu ülke için ne kadar gerekli olduğunu herkes biiyor. Bugün Ak Partinin %53'lere varan bir oy potansiyelinin olduğunu ve bu ülkede kök salmış ve Cumhuriyet tarihinde bu şekilde bir oy oranı olan başka bir partinin olmadığını söyledi.

Tatlıbal, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin kendisine verilmesi takdirde ekibinin hazır olduğunu ifade ederek, "Belediye Başkanlığı görevi bir ekip işidir. Eğer Belediyecilikte kaliteyi yakalamazsanız bugünkü Belediyecilik gibi devam eder. Ama biz ekibimizle, yetişmiş elemanlarımızla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığına talibiz. Çünkü Belediyeciliğin bugünkü Belediyecilik gibi yönetilmesini istemiyoruz" dedi.

Tatlıbal, göreve geldiği takdirde, önce çekirdek kadro kuracaklarını ve bu kadro ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'de örnek Belediyeler arasında gösterilmesini sağlayacaklarını da ifade etti.

Memleket Gazetesi Sahibi Kemal Sayın ise, Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi.

HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER