MEHMET SABANCI’DAN KASİAD BAŞKANI ARPASATAN’A ZİYARET

SABANCI, DAHA HIZLI KOŞMALIYIZ

MEHMET SABANCI’DAN  KASİAD  BAŞKANI ARPASATAN’A ZİYARET

Onikişubat ilçesi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Sabancı KASİAD'ı ziyaret ederek, Kahramanmaraşlı işadamları başta olmak üzere   Kahramanmaraş Belediyesinin bundan sonra daha hızlı koşması gerektiğini  bizim önümüzde olan şehirlerin bizden daha hızlı koştuğunu söyledi. 

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Ak Parti Belediye Başkan aday adayı işadamı-siyasetçi Mehmet Sabancı ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.
Sabancı, Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneğini (KASİAD) ziyaret ederek, Dernek  Başkanı Ali Arpasatan ve Genel Sekreteri Ahmet Görgülü ile  görüş alışverişinde bulundu.

DAHA HIZLI KOŞMAYA İHTİYACIMIZ VAR

Aday adaylığına ilişkin bilgiler vererek kendisine destek vermelerini isteyen Sabancı,  KASİAD Kahramanmaraş'ta işadamlarımızın belki de en faal olması gerektiğini düşündüğüm teşkilatlardan bir tanesi, çünkü yüreği, özü teşkil ediyor.  Sanayicimizin özünden çıkmış bir teşkilat olarak görüyorum. Gayretlerini çok yerinde buluyorum. KASİAD'ın Ali Arpasatan ismi ile bir şahsiyet kazandığına inanıyorum. Yeni farklılık yeni konsept oluşturmalarını kendilerine temenni ediyorum. Biraz daha hızlı koşmamız gerektiğine inanıyorum. İnşallah bundan sonra hem sanayisinin hem de Belediyesinin daha hızlı koşması gerektiğine inanıyorum. Buna da ihtiyacımız var. Çünkü bizim önümüzde koşan şehirler çok fazla koşuyor. Onları yakalamak için bizim onlardan daha hızlı koşmamız gerektiğine inanıyorum. Dün mukayese edilebilir şekilde aramızda mesafeler vardı, şimdi ise Gaziantep ve Kayseri gibi illerle mukayese şansını kaybettiğimizi  düşünüyorum.  İnşallah Allah Nasip ederse Sanayicisi ile işadamları ile el ele vererek bu hızımızı artıracağız. Ben şahsım olarak bu hızın yeterli olmadığını düşünüyorum. Çünkü Başbakanımız Kahramanmaraş'a farklı gözle bakıyor.  Başbakanımızın diğer şehirlerden Kahramanmaraş'a daha dostane bakış açısı var ve çokta hızlı koşan bir Başbakanımız var. Bu şehre sevgi ile bakan dost ile bakan ve hızlı koşan bir Başbakana ayak uydurmamız gerekiyor. Başbakanımıza ayak uydurursak bu ivmeyi kazandırırsak Kahramanmaraş'ı olması gereken yere taşıyacağımıza inanıyorum. Rabbim nasip ederse inşallah bu hıza talibiz. Sizde inşallah işadamları teşkilatı olarak nefeslerinizi toplayarak daha hızlı koşma anlamında bu süreci hep birlikte kucaklayalım." dedi.

KENDİSİNE İHTİYACIMIZ VAR
KASİAD Başkanı Ali Arpasatan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
"Mehmet Sabancı ağabeyimiz saygın bir aileden, siyaseti ve iş hayatını iyi bilen tecrübeli bir isim. Kendisine ONİKİŞABAT Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda başarılar diliyorum. Aday Adaylığı fazlalığı rekabet ortamını da beraberinde getirmektedir. Sabancı ağabeyimiz seçildiği takdirde hizmet anlamında başarılı olacağından eminim. Kendisine bu süreçte başarılar diliyorum" dedi.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER