Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Avşar Mahallesi’nde sulama kanalında erkek cesedi bulundu.

Alınan bilgilere göre, bölgede koyunlarını otlatan bir çoban, öğle saatlerinde sulama kanalında hareketsiz bir kişiyi fark etti. Durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildiren çobanın ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, sudaki cesedin bir erkeğe ait olduğunu ve çürümüş halde bulunduğunu belirledi.

Edebiyatın Başkentinde Anadolu’nun en büyük kitap fuarı açılıyor
Edebiyatın Başkentinde Anadolu’nun en büyük kitap fuarı açılıyor
İçeriği Görüntüle

Kanaldan çıkarılan ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve kimlik tespitinin yapılması amacıyla Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polis ekipleri, kimliği henüz belirlenemeyen kişinin kimliğini tespit etmek ve olayın aydınlatılması için çalışma başlattı.