banner693

SİYASİ PARTİ LİDERLERİ BİRLİK OLDU

SİYASİ PARTİ LİDERLERİ BİRLİK OLDU

SİYASİ PARTİ LİDERLERİ BİRLİK OLDU

 SİYASİ PARTİ LİDERLERİ BİRLİK OLDU

Kahramanmaraş'ta kent meydanında toplanan vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etmeye devam etti. Akşam saatlerinde toplanan kalabalık Türk bayraklarıyla, mehter gösterisi, sloganlar ve marşlar eşliğinde tepkilerini dile getirdi.

Kahramanmaraş halkının meydanlardan ihanete karşı çok yoğun katılımla her sokakta kent meydanında ve uzun araç konvoyları tepkilerini sürdürüyor. Hep bir vucut olan Kahramanmaraşlılar, siyasi olarakta bu birlikteliği FETÖ'nün darbe girişimine karşı protesto sürüdürüyorlar. 

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Chp İl Başkanı Esat Şengül, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Tüten Demokrasi nöbetine hep birlikte katıldılar.

64. Dönem Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, İl Başkanı Ahmet Özdemir, Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ve AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Kemal Çay, Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Erdoğan, Dulkadiroğlu Gençlik Kollar Başkanı Ali Çam Kent Meydanındaki demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner694

banner706