banner675

Yine boş durmadılar

Yine boş durmadılar

Kahramanmaraş’ta cezaevinden izinli çıkan 2 kişi 70 bin liralık ayakkabı boyası çaldı. Şüphelilerden biri kovalamaca sonucu yakalanırken, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Alınan bilgilere göre, Dulkadiroğlu İlçesi Menderes Mahallesi eski sanayi sitesindeki bir iş yerinden gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler 70 bin liralık ayakkabı boyasını çalarak kayıplara karıştı.

Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma ekibi ve Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Polis, şüphelilerin kimliklerini belirlemek için iş yeri çevresinde bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu Murat F. ve Sıddık L’nin hırsızlık olayına karıştığı belirlendi. 

Onikişubat İlçesi Sümbüllü Bulvarı’nda bir araçla gezdiğini gören polis ekipleri şüphelilerden, Murat F’yi kovalamaca sonucu yakalandı.

Hırsızlık şüphelisinin yakalanması için çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, Sıddık L’yi minibüsle seyir halindeyken gördü. Polisin dur ihtarına uymayan Sıddık L. kullandığı minibüsü Oruç Reis Mahallesi 38. sokakta bulunan bir evin bahçesinde bırakarak kaçtı.

Olay yeri inceleme ekiplerince araç içerisinde yaptığı incelemede, 1 pompalı tüfek, 11 fişek, şüphelilere ait cep telefonu, işyerinden çalıntı olduğu değerlendirilen 24 ayakkabı boyası ve bir sustalı bıçak ele geçirildi.

Şüpheliler çaldığı 70 bin liralık ayakkabı boyası ise bir depoda bulundu. Çalıntı malları iş yerinde muhafaza eden Hamza T. de gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Murat F. ve Hamza T. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olayı gerçekleştiren şahısların cezaevinden izinli çıktıkları öğrenildi. Öte yandan firari Sıddık L. polis ekiplerince her yerde aranıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685