banner651

Yedikuyular’da kar yağışı

Yedikuyular’da kar yağışı

Akdeniz bölgesinin en önemli kayak merkezlerinden Yedikuyular Kayak Merkezine kar yağışının ardından vatandaş akın etti.

Kent merkezine 12 kilometre uzaklıktaki Yedikuyular Kayak Merkezi yağan karın ardından tatilcilerin ilgisini çekti.

2 bin 300 rakımdaki restoran, kayak tesisleri ve bungalov evleriyle okulların tatil olmasının ardından Türkiye’nin birçok yerinden vatandaşların akınına uğradı.Temiz havası ve kar motorlu safarinin yanı sıra atla gezi imkanı sunan Yedikuyular Kayak Merkezinde vatandaş güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Yedikuyular Bungalov evleri işletmecisi Yunus Kaya, kar yağışıyla birlikte vatandaşların Yedikuyular’a geldiğini söyledi.

Kaya, “Dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı bölgeyi beyaza bürüdü. Kar yağışı zaman zaman artarken, tatillerini Yedikuyular Kayak Merkezindeki Bungalov evlerinde geçirmek isteyenler için her türlü imkanı sunuyoruz. Restoranımızda şömine karşısında canlı müzik eşliğinde yemeklerini yerken gönüllerince eğlenebilecekleri bir ortam bulunuyor. Rezervasyon yaptırmak isteyenlerin 0530 70746 77 ve 0533 499 46 77’den yaptırabilirler.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER