Vali Ünlüer’den yılbaşı denetimi

Vali Ünlüer’den yılbaşı denetimi

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, 2023 yılının son saatlerinde, kentin asayişi, huzuru, güvenliği, can ve mal emniyeti için özveriyle çalışan güvenlik güçlerimize, itfaiye çalışanları, sağlık çalışanlarımıza ve hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ın huzurlu ve güvenli bir yılbaşı geçirmesi için yılbaşı gecesi çeşitli denetim ve ziyaretlerde bulunan Vali Mükerrem Ünlüer, ilk ziyaretini Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına yaptı. İtfaiye erleri ile bir süre hasbihal eden Vali Ünlüer ve beraberindeki heyet yeni yıllarını kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Ünlüer, bir süre Çağrı Merkezine gelen çağrıları takip etti. Özverili çalışmalarından dolayı Çağrı Merkezi çalışanlarına teşekkür eden Vali Ünlüer, yeni yılın kendilerini sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Vali Ünlüer, KSÜ Tıp Fakültesinde tedavi gören çocukları ve ailelerini de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sağlık çalışanlarımız ile de bir süre görüşerek sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulunan Vali Ünlüer, depremde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımız için dua etti.

Kavlaklı Jandarma Karakolu ve ardından Kahramanmaraş–Kayseri Karayolu şehir içi girişinde oluşturulan İl Emniyet Müdürlüğü'nün Yol Kontrol ve Güvenlik Noktasını ziyaret eden Vali Ünlüer, vatandaşımızın güvenliği ve huzuru için 7/24 esasına göre görevlerinde büyük özveri gösteren Jandarma ve Emniyet personelimize teşekkür ederek, yeni yılın kendilerine hayırlara vesile olmasını diledi.

Vali Mükerrem Ünlüer’e ziyaretlerinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör,  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER