ÜLGER SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Onikişubat ilçe belediye başkan aday adayı Alaadin Devlet Ülger'in iştişare toplantılarına aralıksız devam ediyor

ÜLGER SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Önsen Belde Belediye Başkanı Alaaddin Devlet Ülger, Büyükşehir statüsünden sonra merkezde kurulan iki ilçeden biri olan Onikişubat ilçe belediye başkan aday adaylığını açıklamasının ardından köy ve mahalle gezilerini sürdürüyor. Beldesindeki batı köyleri ve mahalle muhtarları ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Batı köyleri ve mahalle muhtarları, Onikişubat belediye başkan aday adayı Ülger’e sonuna kadar destek vereceklerini dile getirdiler. 

Onikişubat ilçe belediye başkan aday adayı Alaaddin Devlet Ülger, yöre insanlarının dericilik, çiftçilik ve bibercilikle uğraştığını, aslında bu yörenin  kırsal  kesim diye nitelendirildiğini dile getirerek mahalle muhtarlarını köylerinin, gizli kahramanlar olduğunu söyledi. 
Ülger, "Muhtarlık zor ama kutsal bir görev. Şehre arabası ile hasta taşır, aldığı üç kuruşluk muhtarlık maaşını da yine halkına harcar. Ben onları kahraman olarak değerlendiriliyorum.  Bu kahramanlarla el ele verdiğimiz taktirde Akdeniz’in yıldızı olarak nitelendirilen Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesini de yıldızı parlayan bir ilçe haline getiririz" dedi. 

300 bin nüfuslu Onikişubat ilçe nüfusunun 150 binini batı köylerinde yaşayan insanlardan oluştuğunu hatırlatan Ülger şunları kaydetti:
"Kahramanmaraş ve yöremiz saklı değerleri olan bir şehir. Biz bu saklı değerleri dışarıya çıkartmak istiyoruz. Bir çedene festivali yaptık beldemizde. Ama biliyorsunuz bu tür etkinlikler, tanıtımların birer maliyeti var. Az imkanlarla, bütçe ile olsa da biz bunu yaptık. İnşallah Onikişubat belediye başkanı olduğumuzda, bu etkinlikler daha da artacaktır. Çünkü tanıtımın önemine inanan bir insanım. Günümüzde, her şey belediye başkanlarından ve muhtarlardan bekleniyor. Gönül ister ki vatandaşın tüm ihtiyaçlarına ve beklentilerine cevap verebilelim. Bunun için yola çıktık. Bu sebeple, sizin manevi desteğinize ihtiyacım var. Beni tanıyorsunuz, hem şehri, hem köyü bilen birisiyim. Yani hem şehirli, hem köylü dediklerinden. İnsanlara söz hakkı verilmek isteniyorsa, ben buradayım, bunun için yola çıktım. Birlikte başaramayacağımız şey yoktur. Vereceğiniz pozitif güce, desteğe şimdiden teşekkür ederim.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER