Toptaş, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Toptaş, seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan adayı Hanifi Toptaş, seçim çalışmaları kapsamında Mağralı Mahallesini ziyaret etti. Mağralı Ökkeş Caddesinde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf gezisi sırasında nohut satan bir esnafla sohbet eden AK Parti Onikişubat Belediye Başkan adayı Hanifi Toptaş ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, çocukluklarının tadı olan nohuttan alarak partililere ve vatandaşlara ikram etti.

31 Mart Mahalli İdareler seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Toptaş, esnafların göstermiş olduğu ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Ziyaretle ilgili gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Toptaş, “Bugün de Mağralı Ökkeş caddemizdeyiz. Tabii burası benim hem ilkokulu okudum. Aynı zamanda da bir dönem amatör olarak futbol oynadığım mekan. Tabii ki hatıralarımız gözümüzde canlandı. Buradaki esnaflarımızla bugün birlikteyiz. Bizleri sıcak karşılıyorlar. Tabii ki yer yer kendine ait sıkıntıları var. Bu sıkıntıların özellikle kısa vadede çözülecek olanları şu an ilgili birimlerle görüşüyoruz. Uzun vadede çözülecek olanları da inşallah göreve geldikten sonra notlarımızı alıyoruz. Bunları da çözümleyeceğiz. Buradaki esnaflarımıza, bu sıcak karşılamadan dolayı hepsine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, AK parti olarak gittikleri her yerde esnaf ve vatandaşların kendilerine yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Kara, “Esnaflar ve vatandaşlar bize mahallelerimizle alakalı ilçemizle, hatta şehrimizle alakalı birtakım eksik yanları, problemleri iletmek üzere bizden bir çözüm önerisi bekliyorlar. Biz de bunları başkanımızın da ifade ettiği gibi bazılarını hemen bazılarını, seçimden sonra planlamak suretiyle gerekli notlarımızı alıyoruz. Hizmet için bu yolda durmadan yorulmadan 31 Mart akşamına kadar çalışacağımızı ifade ediyoruz. 31 Mart'tan sonra da bugün bu sahada aldım notlarımızı yerine getirmek üzere inşallah gayretle yine çalışmaya da devam edeceğiz. Hemşehrilerimiz bize güvensinler, güvenmeye devam etsinler. Bu zamana kadar olduğu gibi inşallah bundan sonra da gerçek belediyeciliğin, bizim belediyeciliğimiz olduğunu inşallah biliyorlar ve biz de onu devam ettirmek üzere bu yolda hizmet yolunda devam edeceğimizi ifade ediyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER