Toptaş, “Hedefimiz Afetlere Dirençli, Daha Yaşanabilir Onikişubat”

Toptaş, “Hedefimiz Afetlere Dirençli, Daha Yaşanabilir Onikişubat”

Karamanlı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, “Yerleşim yerlerimizin ihtiyaçları noktasında detaylı bir analiz yapıyor, hemşehrilerimizin görüşlerini alıyor ve bu doğrultuda plan ve projelerimizi hazırlıyoruz. Hemşehrilerimizin destekleriyle inşallah 31 Mart’ta göreve geldiğimizde bu ihtiyaçları karşılamak, afetlere karşı dirençli ve daha yanaşabilir bir Onikişubat için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdüren AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, Karamanlı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

AK Parti Onikişubat ilçe teşkilatının da katılımıyla Akkent Konutları toplantı salonunda gerçekleştirilen programda Başkan Adayı Toptaş, mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinleyerek tek tek not aldı.

Afetlere karşı dirençli ve daha yaşanabilir Onikişubat için plan ve projelerinden de bahseden Hanifi Toptaş, buluşma sonrası yaptığı değerlendirmelerde, “İlçe merkezimizde ve kırsal mahallelerimizde hemşehrilerimizle bir araya geliyor, taleplerini dinliyor, mahallelerimizin ihtiyaçlarına ilişkin istişarelerde bulunuyoruz. Bugün de Karamanlı Mahallemizin kıymetli sakinleriyle bir araya geldik. Mahallemizin eksiklerini konuştuk. Yerleşim yerlerimizin ihtiyaçları noktasında detaylı bir analiz yapıyor, hemşehrilerimizin görüşlerini alıyor ve bu doğrultuda plan ve projelerimizi hazırlıyoruz. Hemşehrilerimizin destekleriyle inşallah 31 Mart’ta göreve geldiğimizde bu ihtiyaçları karşılamak, afetlere karşı dirençli ve daha yanaşabilir bir Onikişubat için var gücümüzle çalışacağız. Bu süreçte dua ve destekleriyle yanımızda olan, bizlere güç veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.” cümlelerini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER