Toptaş, Esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Toptaş, Esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yörük Selim Mahallesi’ndeki esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, vatandaşlardan gelen talepleri tek tek not aldı.

Ziyaretleri esnasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, “Gece gündüz demeden devamlı vatandaşlarımızla birlikte olmaya çalışıyoruz. Bugün de yine ilçe başkanımızla ve tüm teşkilatımızla birlikte Yörük Selim Mahallemize geldik. Buradaki esnaflarımızı ziyaret ettik. Onların sıkıntılarını ve dertlerini dinliyoruz. Onların sıkıntılarını, dertlerini direk yerinde dinlemek, işitmek bunlar güzel. Şehrin genel olarak problemlerinin farkındayız. Ama özellikle bu tarz saha gezileriyle de birlikte hem caddelerin, hem sokakların kendine ait lokal sorunlarını da direkt olarak vatandaşlarımızdan öğrenebiliyoruz ve bir problem havucu oluşturabiliyoruz. Göreve geldiğimizde bunları da bir bir çözeceğiz. Özellikle vatandaşlarımızın en fazla söylediği şeyler, şehrin bir an önce ayağa kaldırılması. Bu noktada tabii ki atılan çok önemli adımlar var. 6 Şubat'tan itibaren Sayın Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, devletimiz, yine buradaki tüm yerel yöneticilerimiz çok büyük bir gayret ve özveri içerisinde çalışıyorlar. 10 bin konutun teslimatı yapıldı. Bir taraftan şehir merkezimizdeki 10 bin konut artı iş yeri yapılıyor, şehrin kalbi yükseliyor. Öbür taraftan hastane, sağlık altyapılarımız güçleniyor. Bir taraftan eğitim altyapımız güçleniyor. Bir taraftan sanayi altyapımız güçleniyor. 6 Şubat'a göre tabii ki çok daha iyi konumdayız ama tabii ki eksikliklerimiz var. Bunları da tamamlama noktasında çok büyük bir gayret içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın bir an önce tabii ki şehrimizin eski rutinine dönmesi beklentisini biliyoruz. İnşallah göreve geldiğimizde de hem Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte hem bizler tüm teşkilatlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte bu şehri 6 Şubat'tan daha iyi daha yaşanabilir, daha konforlu ve daha dirençli bir şekilde hep beraber inşa edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER