banner675

Ticaret Borsası yeni Başkanı Mustafa Narlı

Ticaret Borsası yeni Başkanı Mustafa Narlı

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, görevini Meclis Başkanı Mustafa Narlı’ya bıraktı.

Uzun yıllar Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanlığı görevini yürüten Ahmet Duran Balsuyu, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Narlı’ya görevini devretti.

Kahramanmaraş Ticaret Borsanı fuaye salonunda gerçekleştirilen seçimlerde iş ve siyaset temsilcilerini katılımıyla gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası üyesi iş insanlarının bir araya getiren seçimlerde Mustafa Narlı tarafından Ahmet Duran Balsuyu’na plaket takdimi sırasında duygusal anlar yaşandı.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Narlı, önceki Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran Balsuyu’na sarılarak “ağabeyim” diyerek duygusal anlar yaşadı. İki uzun süre birbirlerine sarılarak duygulandı.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı, çok duygusal anlar yaşadığını, Ahmet Duran Balsuyu’nun kendisine her zaman ağabeylik yaptığını, kente ve Ticaret Borsası üyelerine büyük hizmetlerinin olduğunu belirtti.

Ahmet Duran Balsuyu, duygusal anların yaşadığını dile getirerek, “Yeni ekibe daha büyük başarılar diyorum. Şuna da gönülden inanıyorum ki, memleketimize, camiamıza çok daha iyi hizmet vereceklerinden hiç şüphem yok.” diye konuştu.  

Oy kullanmaya gelen Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı aynı zamanda Ticaret Borsası üyesi olan Hanefi Öksüz, Kahramanmaraş Ticaret Borsası seçimlerine katıldıklarını söyledi.

Yeni seçilen yönetimin güzel hizmetler yapacağını dile getiren Öksüz, “seçilecek arkadaşlarımız çok tecrübeli arkadaşlar yıllardan beri borsamıza hizmet eden iş insanları. Bu kurumlar bizler için önemli kurumlar. Bizde KİPAŞ grubu olarak oyumuzu kullandık. Seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum.” dedi.  

MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, “Ahmet Duran Balsuyu başkana teşekkür ettim, buraya ismi yazıldı, bu kolay değil. Bu şehrin ve bu bölgenin yükünü aldınız. Burada bir eseriniz var. Sizleri tebrik ediyorum. Yeni seçilecek olan başkana yeni görevinden dolayı başarılar diyorum. Bizim oyumuz yok ama gönlümü vermeye geldim.” şeklinde konuştu.  

Eski Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “İş dünyasının duayen isimlerinden birisidir Ahmet Duran Balsuyu, iş dünyasının ve Ticaret Borsasının gelişiminde çok büyük gayreti oldu. Bugün bir bayrak değişimi var. Kahramanmaraş’a yaptığı hizmetlerden dolayı Ahmet Duran Balsuyu’na çok teşekkür ederiz. Mustafa Narlı başkanımızı da tebrik ediyoruz. İnşallah bu bayrağı daha yukarlara taşıyacağına inancımız tamdır.” İfadelerini kullandı.

Dulkadiroğlu Belediye Necati Okay, “Ahmet Duran Balsuyu uzun yıllar Ticaret Borsasının gelişmesinde büyük emekleri var. Kahramanmaraş bir tarım kenti dolayısıyla tarım kentlerinde borsa organizasyonları çok çok önemlidir. Şu anda Kahramanmaraş Ticaret Borsası her türlü imkana sahip bir fonksiyon kazındı. Bugün bir bayrak değişimi var. Yıllarca emek veren Ahmet Duran Balsuyu Ticaret Borsası Başkanlığını, yol arkadaşı olan yıllardır emek veren Mustafa Narlı’ya örnek bir şekilde devir teslim yaptı.” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685