banner651

Şehit Uzman Çavuş Yıldırım son yolcuğuna uğurlandı

Şehit Uzman Çavuş Yıldırım son yolcuğuna uğurlandı

Irak’ın kuzeyindeki terör örgütlerine yönelik Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Murat Yıldırım memleketi Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Pençe-Kilit operasyonunda terör örgütü yönelik Pençe-Kilit operasyonunda yaşanan çalışmada yaralanan Piyade Uzman Çavuş Murat Yıldırım hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.

Şehit Yıldırım’ın naaşı önce Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi Taşoluk Mahallesi’ndeki baba ocağında helallik alındı. Daha sonra şehit Yıldırım için Taşoluk Mezarlığında cenaze töreni düzenlendi.

Şehit Yıldırım’ın yine kendisi gibi Uzman Çavuş olan kardeşi Mahmut Yıldırım törene kamuflajıyla katıldı. Evli ve 3 çocuk babası olan şehidin cenaze namazı öncesi helallik alındı. Şehidin yakınları cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu.

Şehit Yıldırım için kılınan namazının ardından son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Törene, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Ahmet Özdemir ile Cihat Sezal, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, askerler ve vatandaş katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER