banner651

Şehidin anısına akülü sandalye

Silah arkadaşlarından şehit asker anısına engelli vatandaşa akülü sandalyeyi hediye edildi.

Şehidin anısına akülü sandalye

Silah arkadaşlarından şehit asker anısına engelli vatandaşa akülü sandalyeyi hediye edildi.

Suriye’nin İdlib kentinde 3 Mart’ta rejim güçlerinin hava saldırısı sonucu şehit olan Trabzonlu Piyade Uzman Çavuş Kadir Tuncer’i silah arkadaşları unutmadı.

Görev yaptığı 57. Komando Taburu 1. Komando Bölüğü birlikte göreve yaptığı silah arkadaşlarını tarafından şehit Tuncer’in anısına akülü sandalyeyi alındı.

57. Komando Taburunda görevli bir askerin Kahramanmaraş’ta bir kişinin engelli olduğunu ve uzun süredir sokağa çıkmadığı söylemesi üzerine akülü sandalye Şeyhadil mahalle muhtarıyla irtibata geçerek Kahramanmaraş’a gönderildi.

57. Komando Alay Komutanlığında, akülü sandalyeyle birlikte gönderilen notta şu ifadelere yer verildi:

“Silah arkadaşları olarak şehidin anısına almış olduğumuz akülü sandalye her insan bir engelli adayı olarak düşünerek küçük hediyemizi kız kardeşimizin kabul etmesini istiyoruz. Bu uğraşta emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Başınız sağ olsun vatan sağ olsun.”  

Şeyhadil Mahallesinde ikamet eden Havva Doğrugörür (33) Mahalle Muhtarı Şahin Çayır tarafından akülü sandalye teslim edildi.

Askerin hediye ettiği akülü sandalyeyi alan Havva Doğrugörür, çok mutlu olduğunu, 2 yıldır doğru düzgün sokağa çıkamadığını, akülü sandalyeyi gönderen askerlere çok teşekkür ederken, şehit Tuncer’e baş sağlığı dileğinden bulundu.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2020, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER