banner651

Şahan, “Kahramanmaraş’ı AK kadrolarımızla ayağa kaldıracağız”

Şahan, “Kahramanmaraş’ı AK kadrolarımızla ayağa kaldıracağız”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Yunus Şahan, 6 Şubat depremleriyle harabeye dönen Kahramanmaraş’ı AK Partili kadrolarla birlikte ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Şahan, depremin merkezi Kahramanmaraş’ta vatandaşları ziyaret ederek bölgenin ihtiyaç ve beklentileri üzerine çalışmalarını yürütüyor. Kahramanmaraşlı depremzedelerin barınma, giyim ve gıda alanındaki ihtiyaçların devletin kurumları aracılığıyla karşılandığını ve normalleşme süreci için de gerekli çalışmaların başladığını ifade eden Şahan, “Kahramanmaraş, bizim memleketimiz. Doğduğumuz ve doyduğumuz coğrafya. Biz, köklerimize kadar bu topraklara, bu şehre bağlıyız. Asırlarca yaşanan felaketlerle kıyaslanan çok büyük bir afet yaşadık. Ama bu afet bile bizi bu şehirden koparamadı. Memleketimizi bırakıp gitmedik; çalıştık, çalışıyoruz ve daha çok çalışacağız. Deprem sonrası enkaza dönen şehrimizin her gün farklı bir noktasını geziyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini dinliyor, yetkililerle paylaşıyoruz. Birçok konuda eksikliklerimiz tamamlandı. Çok şükür normalleşme süreci de başladı. Kahramanmaraş eski günlerine dönene kadar biz de üzerimize düşen hiçbir görevden geri durmadan çalışacağız. AK kadrolarımızla Kahramanmaraş’ımızı daha güçlü bir şekilde ayağa kaldıracağız. Daha yaşanabilir bir Kahramanmaraş için var gücümüzle son nefesimize kadar çalışacağız.” dedi.

Şahan, “Biz devlet ve millet bilinci olan, kutsal değerleri bulunan, yönetim tecrübesine sahip Cumhur İttifakı’yız. Memleket yönetimi için ehil kadrolar, gerekiyor. Tecrübe, ilim, irfan gerekiyor. Kapasite gerekiyor. Ben bu seçimde de milletimizin teveccühünün Ak Kadrolardan yana olacağına inanıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”  ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER